Srijeda, 17. travnja 2024.

Fra Mario Knezović: Masoni i udbaši s Krišto i Čovićem

Fra Mario Knezović, urednik emisije „Agape“, odlučio se objavom na Facebooku osvrnuti na nedavni domjenak na kojem su predstavnici Hrvata iz BiH sjedili za stolom masona i udbaša. Objavu prenosimo u cijelosti:

„Zgrožen sam vidjevši fotografiju na kojoj predstavnici Hrvata iz BiH sjede za stolom MASONA I UDBAŠA. Povrijeđeno mi je time ljudsko dostojanstvo! Povrijeđeno je i mnogima koji mi se u suzama javljaju!

Naime, tijekom proslave Poliklinike Svjetlost, za stolom gdje su posjeli Borjanu Krišto i Dragana Čovića nalaze se kontroverzne osobe kao što su BUDIMIR LONČAR, NIKICA GABRIĆ, ZLATKO MATEŠA i drugi.

Neki dan Nikica Gabrić sam izjavljuje što je ponosan da je MASON.

Budimir Lončar je osoba koja je uništavala Hrvatsku i podupirao je otvorenu agresiju na Hrvatsku i BiH. To je UDBAŠ koji je mnoge slao u grobove i gušio slobodu izražavanja.

Zlatko Mateša, čovjek koji na javni račun vrši brakolomstva itd. Tu su i Jadranka Kosor, kumrovačka partijska učenica i Vili Beroš jedan od vođa Agende 2030.

ANDREJ PLENKOVIĆ nije bio.

ZORAN MILANOVIĆ nije bio.

Oni su barem politički mudri.

Tražim, posebno u ime djece poginulih branitelja, ispriku i očitovanje oko ovog slučaja.

HRVATI U BIH nisu zavrijedili da ih se ovako ponižava i vrijeđa. Ako je bila ovo podvala, nesmotrenost, isto tako se vodstvo iz BiH treba očitovati!

Nakon isprike, očitovanja i kajanja moguć je i oprost!

Piše negdje da su kao bili predstavnici svih vjerskih zajednica! Bolje bi bilo da nisu!“.

Izvor

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...