Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

Ladislav Ilčić: „Muškarac nikad neće moći biti žena“

Hrvatski zastupnik u europskom parlamentu Ladislav Ilčić gostovao je danas u emisiji Novi dan na N1 televiziji. U nastupu se osvrnuo na nedavno održani skupu europskih konzervativaca u Dubrovniku na kojem je bilo četrdeset govornika iz SAD-a, Italije, Poljske i drugih zemalja. Cilj konferencije bio je pokazati da se koncept razvoja društva temeljen na obiteljima pokazao kao najbolji.

Na konferenciji se osim o obiteljima raspravljalo i o sve većoj podršci desnim strankama u sve većem broju zemalja Europske unije. Zastupnik Ilčić objasnio je novinarki zašto se Europljani umjesto odabira progresivnih “vrijednosti“ sve više okreću konzervativnim vrijednostima: „Svi ti progresivni koncepti koje su jako promovirani u medijima su pokazali katastrofalne rezultate i za pojedinca, jer muškarac nikad neće moći biti žena u pravom smislu da rađa djecu, ali imamo i druge oblike. Ja nečije slobode nikada ne bih dirao, ali nije svaki izbor jednako vrijedan. Mi vidimo da se u obitelji rađa više djece i da su nam ljudski resursi potrebni. To se pokušava nadoknaditi migracijama koje su nekontrolirane i tu dolazimo do problema”.

Osvrnuo se i na dvoličnost koja postoji u EU parlamentu u vezi postupanja hrvatske policije prema migrantima. Naime, sada su migranti počeli pucati na hrvatske policajce, a lobisti i zagovornici migranata u EU parlamentu ne žele o tome raspravljati. Da je obrnuta situacija, onda bi se, prema riječima zastupnika Ilčića, „dva mjeseca u EU parlamentu raspravljalo o brutalnosti naše policije“.

Cijelo gostovanje zastupnika Ladislava Ilčića možete pogledati ovdje.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...