Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

Alin Kavur poziva na prosvjed za spas grada Zagreba od propasti

Drage građanke i građani Grada Zagreba!

Pozivam Vas na miran prosvjed koji će se održati 21. listopada 2023. godine u 14:00 sati na Trgu Francuske Republike u Zagrebu. Vrijeme je da spasimo NAŠ Zagreb i da kažemo glasno – sad je DOSTA.

Zagreb nikada nije izgledao ovako jadno, prljavo, zarastao u nepokošenoj travi. Javni prijevoz nam je u totalnom kolapsu, divlje svinje, lisice i štakori šetaju  zagrebačkim ulicama.

Famozan izum plavih vrećica Tomaševića doveo je do gubitka od 8,21 milijun eura ako je za vjerovati izvješću Holdinga. Taj gubitak će platiti Zagrepčani, kao i sve Tomaševićeve propuste i financijske štete do sada.

Rabljeni tramvaji koji uskoro dolaze u Zagreb stari su 27 godina, a ne 15 do 20 godina kao što navodi Tomašević. Građani će i za to staro željezo platiti 2,1 milijun eura.

Tomašević nije riješio problem Jakuševca već je sada stanje još i gore nego što je bilo, mogli bismo reći i alarmantno.

Izbacuje udruge, KUD-ove, umirovljenike iz mjesnih odbora koje prenamjenjuje u privremene vrtiće. I tu nebuloznu odluku Tomaševića platit će građani grada Zagreba.

Drage Zagrepčanke i Zagrepčani, okupimo se u što većem broju, Zagreb je pod vodstvom Tomaševića ”Titanika” koji tone. MI ga moramo spasiti. Vrijeme je za ostavku gradonačelnika Tomislava Tomaševića.

Vidimo se 21. 10. 2023. u 14:00 sati na Trgu Francuske Republike!

Alin Kavur

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...