Subota, 27. travnja 2024.

Globalist Kissinger tvrdi da je loše što ima toliko muslimana u Europi

„Europa je izložena unutarnjem pritisku skupina ljudi potpuno različite kulture i vjere zbog teške pogrješke primanja previše stranaca“, rekao je Henry Kissinger, državni tajnik za vrijeme Nixonove i Fordove administracije, vezano uz ovotjedni fenomen demonstracija diljem Europe u znak podrške teroristima Hamasa.

Dugogodišnji kralj globalističkog pokreta u intervjuu za „Politico“ odstupio je od svog prijašnjeg stajališta o važnosti otvorenosti zapadnih zemalja izbjeglicama. Kissinger smatra da su događaji posljednjih dana u Izraelu pokazali zapadnim nacijama kako je pogrješno primati veliki broj izbjeglica. Posebno mu je bolno bilo čitati o demonstracijama u njemačkim gradovima u znak podrške Hamasu.

Europa bi nakon terorističkog napada trebala dati „bezuvjetnu političku potporu izraelskoj akciji“, nastavio je Kissinger, i to ne samo zato što europske države imaju osobni interes osigurati stabilnost nego će time odbaciti stvaranje presedana u kojem Zapad pregovara s teroristima koji se štite masovnom otmicom talaca. „Rekao bih da svaka europska nacija ima interes jer bi ista situacija mogla izbiti u smjeru Europe“, nastavio je Kissinger.

Zaključio je: „Izrael mora braniti svoj suverenitet i ne može dopustiti da se Gaza vrati u stanje u kojem bi se mogle dogoditi otmice velikog broja talaca, ubijanje tisuća i onda dopustiti sebi egzistiranje (življenje) rame uz rame s njima“.

Dok se teza o otmicama još uvijek čini nategnutom, ona nije bez historijskog presedana i podudara se s izvještajima sigurnosno-obavještajnih agencija o rizicima nastavka dolaska velikog broja migranata u europske države.

Kissingerovi komentari o „teškoj pogrješki“ i opasnosti koju predstavlja masovna migracija, koju podržavaju elitističke grupacije moći unutar zapadnih naroda, značajan su pomak u odnosu na njegova prijašnja stajališta o migrantima na koje je utjecalo njegovo vlastito iskustvo kao izbjeglice iz nacističke Njemačke.

Izvor

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...