Nedjelja, 28. travnja 2024.

Književnica J. K. Rowling tvrdi da bi radije išla u zatvor nego poricala biološku stvarnost

Britanska književnica J. K. Rowling, poznata po knjigama o Harry Potteru, u objavi na X-u napisala je da bi ’sretno’ provela dvije godine iza rešetaka jer je nekoga namjerno nazvala zamjenicom ’pogrešnog roda’. Njezinu objavu možete pročitati ovdje.

Svoje mišljenje obznanila je nakon što je u javnost dospjela informacija o prijedlogu zakona Laburističke stranke prema kojem bi se nazivanje nekoga ’pogrešnim spolom’ kažnjavalo s dvije godine zatvora u Ujedinjenom Kraljevstvu. Radikalna lijeva oporbena stranke bi negiranje bioloških istina željela klasificirati kao istinu, a argumente zdravog razuma protiv woke ideologije želi pretvoriti u ’teška kaznena djela’.

Prema internetskom portalu Mail on Sunday, transfobično zlostavljanje bilo bi izjednačeno s napadima i uznemiravanjima motiviranim mržnjom na temelju rase ili vjere, za što je predviđena kazna do dvije godine zatvora. Građane bi se kažnjavalo i zbog ’transfobičnih’´objava na društvenim mrežama, tako da bi Rowling zbog iznesenog stava na X-u snosila kaznenu odgovornost.

Književnica Rowling već se ranije suprotstavljala woke ideologiji, svjesna da će zbog svojih kontroverznih komentara biti ekskomunicirana iz srednjostrujaških medija, a njezine knjige posljednjih godina postale su nepoželjne na policama brojnih knjižara.

To je odlična vijest, s obzirom na to da je u knjigama o Harry Potteru kršćanska vjera sustavno degradirana i izrugivana. U knjigama o ’mladom čarobnjaku’ potiče se proklinjanje i čaranje, rasistička ideologija, krvne žrtve i opsjednuća. Cilj knjiga o magiji i okultnom, kao što su knjige o Harryju Potteru, transformacija je kršćanskog Zapada u poganski svijet bez ikakvih vrijednosti.

Uklanjanje knjiga J. K. Rowling s polica knjižara potvrđuje tezu da revolucija proždire vlastitu djecu!

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...