Petak, 26. travnja 2024.

Radikalni katolici, Trump i ljevičarske suze

Koja čast što me lijevo-liberalni mediji nazivaju “radikalni katolik” vezano za potporu ukinuću federalnog prava na ubijanje nerođene djece u SAD-u, i što želim i vjerujem da ćemo jednog dana isto tako zabraniti ubijanje nerođene djece u Hrvatskoj.

Radikalni katolici za pravedniji svijet, naročito za nerođene

Američki proliferi su se borili pola stoljeća, i mi u Hrvatskoj ćemo se boriti koliko god treba da dođemo do cilja. Imamo itekako prijatelje i saveznike i u Poljskoj i u SAD-u. Osobno sam upoznao u Washingtonu Leonarda Leoa koji je bio glavni savjetnik Trumpa za nominaciju tri vrhovna sudca koje je imenovao i koji su odigrali ključnu ulogu u odbacivanje Roea. Uskoro će i Ordo Iuris malo jače nastupiti u Hrvatskoj, a tu je svakako i Lila Rose iz Live Actiona koja je već bila u Hrvatskoj i spremna je opet doći.

Kao radikalni katolik tu sam svakako u dobrom društvu s pet velikih sudaca Vrhovnog suda SAD-a koji su donijeli tu dugo iščekivanu odluku: Samuel Alito, Clarence Thomas, Neil Gorsuch, Brett Kavanaugh i Amy Coney Barrett. Svi su katolici osim Gorsuch koji je ipak rođen kao katolik. Svakako treba moliti za njih i zahvaliti se Bogu što ih je koristio za ovaj veliki povijesni čin.

Nažalost, nisam još dostojan te titule “radikalni katolik”, ali ako Bog da svakako ću biti jedan dan, jer biti katolik znači biti radikalno za Boga i ne obazirati se na ljudske obzire.

Presveto Srce Isusovov, Gospa Fatimska, Sv. Ivan Krstitelj…

Zanimljivo je da je ova odluka došla tri mjeseca nakon papinog posvećenja Rusije Bezgrješnom Srcu Marijinu, u skladu sa zahtjevima Gospe Fatimske, a sama sudska odluka je napisana 24. lipnja, što je ove godine bio blagdan Srca Isusova, a inače je redovito blagdan Sv. Ivana Krstitelja.

Tako se čini da su se putovi počeli pripremati… Nebeske snage su krenule. Marija nas zagovara kod Boga, a njezin sin Isus čini čuda, čak i kad onaj otpadnik od katoličke vjere i predsjednik SAD-a Biden dijabolično zagovara ubojstvo nerođene djece i naziva odluku “ekstremnom ideologijom”.

E, moj Bidene, što ćeš reći za sebe kada uskoro ugledaš Božje lice? Ili što reći o francuskom fundamentalistu Macronu koji govori o fundamentalnim pravima svih žena da… ubijaju svoju nerođenu djecu. Koji luđaci.

Trump – Božji bič ljevici

Kad sve ovo gledam sjetim se onoga zasigurno velikog osmijeha kod bivšeg američkog predsjednika i Božjeg biča ljevici, Donalda Trumpa, koji je na pitanje smatra li da je igrao ulogu u preokretu Roea protiv Wadea, nakon što je imenovao tri konzervativna sudca na Visokom sudu, za Fox News rekao: “Bog je donio odluku.”

Radost i očaj

Usput, super je gledati kako pro-babykilleri sada kmeče i cmizdre, u Americi i svijetu, a posebno ljevica u Hrvatskoj. Primjerice, Mirela Ahmetović i slični koji  znaju da će prolife tsunami iz SAD-a itekako zapljusniti i Hrvatsku.

Dobro oni znaju da znanost o početcima ljudskog života te rastujući prolife pokret u Hrvatskoj definitivno ugrožavaju njihove feminističke hippy snove o (neodgovornoj) “slobodnoj ljubavi” i onda slobodnom ubijanju nerođenih.

Kao što američki konzervativni komentator i katolik Matt Walsh kaže – treba se veseliti u radosti, a oni koji podupiru ubojstvo nerođenih neka tonu u očaj jer što oni podržavaju i je očajno i pakleno.

Tough luck losers.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...