Ponedjeljak, 22. travnja 2024.

Poreč: Pedofilske lizalice u trgovini sa slatkišima

U trgovini sa slatkišima Candy shop u staroj jezgri Poreča, na adresi Decumanus 11, ovog su ljeta hit dječje lizalice u obliku – penisa.

Vlasnik obrta Candy Store odlučio je promicati pedofiliju, tj. spolne (oralne) odnose s malom djecom koja su najčešći posjetitelji ovakvih dućana, zajedno sa svojim roditeljima.

Da to nimalo ne skriva pokazuje činjenica da su sporne lizalice izložene na najistaknutijim pozicijama u trgovini: u izlogu, u središtu trgovine i tik uz blagajnu kako nikome ne bi slučajno promakle.

Riječ je o trgovini koja se nalazi nasuprot drevne Eufrazijeve bazilike (6. stoljeće) pa se svi posjetitelji tog velebnog spomenika hrvatske kulture i katoličke vjere, po izlasku iz tog prvorazrednog Božjeg hrama susretnu sa šarenim spolovilima koji se iz izloga smiješe njima i njihovoj djeci.

U središtu Poreča nalazi se nekoliko sličnih trgovina s najrazličitijim slatkišima, ali se nijedna, osim ove, nije odlučila poslovati uz kršenje Kaznenog zakona Republike Hrvatske.

Ako vlasnik trgovine sa svojim poslom ne želi završiti kao Aleksandar Štulhofer sa spolnim odgojem, tj. propasti, povući će vrlo brzo ove skandalozne proizvode.

Vjerujemo da će pravna država promptno djelovati i pokazati nultu stopu tolerancije prema promicanju pedofilije.

U međuvremenu, svi koje put nanese u Poreču ovog ljeta, neka svakako zaobiđu ovu degutantnu trgovinu ili pak u nju ciljano svrate na ležerni razgovor s vlasnikom.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...