Subota, 27. travnja 2024.

Globalistička agenda želi stvoriti „novog čovjeka“ bez ikakva identiteta podatnog za manipulaciju

Erich Fromm, član marksističke Frankfurtske škole u knjizi „Imati ili biti“ kao pobjedničke revolucije našeg stoljeća navodi žensku, dječju i seksualnu revoluciju: „Kako je politička revolucija XX. stoljeća, ruska revolucija, propala (…), pobjedničke revolucije našeg stoljeća su, iako se još nalaze u početnim stadijima, ženska dječja i seksualna revolucija. Njihove principe je već prihvatila svijest velike većine pojedinaca, a stare ideologije svakim danom postaju sve smješnije“.

Da živimo u vremenu seksualne revolucije možemo se osvjedočiti kad otvorimo bilo koju internetsku stranicu koja pripada tzv. mainstreamu. Golotinja je sastavni dio naše svakodnevice. Svatko može birati svoju seksualnu orijentaciju, a kažu genderisti – i svoj rod. U vremenu kad se na Zapadu više nego ikada pišu analize i savjeti o seksu – paradoksalno – imamo nikad manje rođenih ljudi.

Pod krinkom ideologije ljudskih prava i „progresa“ vodi se otvoreni rat protiv obitelji, ali i protiv djece. Genderisti nastoje dezavuirati razlike između spolova i nametnuti ideju kako je spol biološka, a rod društvena konstrukcija pa se shodno tome može i mijenjati.

Klimatski fundamentalisti svako novo dijete proglašavaju novom tonom ugljičnog dioksida. Iako je Bog dao čovjeku Zemlju da ju podloži sebi, klimatski radikali žele podređivanje čovjeka prirodi. U sklopu takve ideologije čovjek se tretira kao nametnik na Zemlji.

„Novi čovjek“

Djeca za globaliste nisu samo tona ugljičnog dioksida, nego i smetnja lagodnom životu. Žrtva i odricanje moraju ustuknuti pred posvemašnjim hedonizmom i komocijom. Već rođenu djecu treba podvrgnuti ideološkom preodgoju. Tako se već u vrtićima i školama agresivno nameće rodna ideologija i uči kako su tzv. dugine obitelji jednake obitelji koju čine muškarac, žena i djeca.

Štoviše, na Zapadu se potiče djecu na promjenu spola što uključuje uzimanje blokatora puberteta i medicinske intervencije. Mnogi ljudi u kasnijim razdobljima života zbog toga imaju zdravstvene i psihičke probleme. LGBT ideologija se gura od najranijih nogu, a medijski se uzdižu oni roditelji koji svoju djecu podupiru u isticanju homoseksualnih sklonosti. Neki od njih djecu vode i na parade još u predškolskoj dobi.

Svim je ovim idejama i ideologijama zajednički nazivnik rat protiv braka, obitelji i djece. Kao što je u propovijedi za Veliku Gospu istaknuo nadbiskup Josip Bozanić: ideološkom kolonizacijom žele razoriti brak i obitelj.

Kao i sve ranije totalitarne ideologije tako i današnja globalistička agenda želi stvoriti „novog čovjeka“ bez ikakva identiteta koji će biti podatan za manipulaciju. A sutra tko zna, globalisti će se vjerojatno dosjetiti da je i čovjek suvišan. Ideologija transhumanizma i ovako već govori o zamjeni čovjeka i o posthumanizmu.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...