Utorak, 19. ožujka 2024.

BOMBA IZ TEXASA Republikanci nazvali homoseksualnost ‘nenormalnim izborom načina života’

Teksaški republikanci prošloga su vikenda na svojoj konvenciji usvojili platformu koja je homoseksualnost nazvala “nenormalnim izborom načina života”.

Republikanci su također potvrdili svoju potporu biblijskom braku i svetosti života.

“Homoseksualnost je nenormalan izbor načina života”, navodi se u platformi.

Nadalje je navedeno: „Vjerujemo da ne bi trebalo postojati davanje posebnih zakonskih prava ili stvaranje posebnog statusa za homoseksualno ponašanje, bez obzira na državu podrijetla, i protivimo se bilo kakvim kaznenim ili građanskim kaznama protiv onih koji se protive homoseksualnosti zbog vjere ili uvjerenja u tradicionalne vrijednosti . Nitko ne bi trebao dobiti poseban pravni status na temelju njegove LGBTQ+ identifikacije“.

“Potvrđujemo Božji biblijski plan za brak i seksualno ponašanje između jednog biološkog muškarca i jedne biološke žene”, stoji u platformi.

Biblijski brak “pokazao se kao temelj za sve velike nacije u zapadnoj civilizaciji. Protivimo se homoseksualnim brakovima, bez obzira na državu podrijetla”.

Također je navedeno da odluka Obergefell protiv Hodgesa, koja je legalizirala istospolne “brakove” u svih 50 država, “nema temelja u Ustavu i treba ju poništiti”.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...