Petak, 26. travnja 2024.

VRHOVNI EPIDEMIOLOG GATES PRIZNAO DA SE PANDEMIJA NAPUHAVALA Što nam novo spremaju globalisti?

Najpoznatiji svjetski epidemiolog, molekularni biolog i virusolog, koji, doduše, nije bio sposoban ukloniti viruse niti iz Windowsa, dakako Bill Gates, rekao je jučer dopisnici magazina Alice Park tijekom TIME 100 Summita u New Yorku rekao sljedeće: „Moram reći, s obzirom na to da je tijekom pandemije u svijetu umrlo 20 milijuna ljudi, od čega je milijun u SAD-u, moglo je biti i gore. Sretni smo što je stopa smrtnosti bila 0,2 posto“.

Još pred nekoliko mjeseci formalno je vrijedila mnogo viša stopa smrtnosti, a factcheckeri su kažnjavali i ograničavali one koji su zastupali niže brojke. Sada je i sam Vrhovni Epidemiolog priznao kako se radilo o laži i manipulaciji.

A s vremenom će se pokazati kako su brojne mjere bile neracionalne i neproporcionalne stupnju ugroze i da su predstavljala sredstvo društvene kontrole.

Oni koji su propisivali i provodili takvu politiku sada se žele ekskulpirati na različite načine. Tako se o ratu u Ukrajini govori kao o glavnom faktoru ekonomske krize iako je i ekonomskom laiku jasno da je primarni uzrok krize politika tzv. lockdowna.

Gates je u istome razgovoru upozorio da ne trebamo računati na sličnu sreću (0.2 posto smrtnosti) tijekom sljedeće pandemije.

„Uzimajući u obzir koliko je destabilizirajuća bila pandemija covida-19, ako se pojavi još jedan virus sa sličnom virulentnošću, ali s mnogo većom stopom smrtnosti – recimo, pet posto – to bi mogao biti kraj društva”, rekao je Gates.

Pritom su, dodaje Epidemiolog, izgledi za novu pandemiju u idućih 20 godina veći od 50 posto.

Industrija straha ne smije stati

Ili je srednjoškolac Gates čovjek profetskih sposobnosti na polju epidemiologije ili kao pripadnik globalističke elite ima informacije o zakulisnim planovima koje obični smrtnici nemaju?

Još do vrijeme pred pandemiju mnogi bi ovo pitanje proglasili „teorijom zavjere“, no jednako tako mnogi su ljudi progledali i vide da ne postoje „teorije zavjere“, nego je međunarodna politika nerijetko praksa zavjere.

Kako bilo, industrija proizvodnje straha ne smije stati, a globalističke elite očito ne miruju sa svojim planovima. No kao katolici znamo da će se ti planovi na kraju urušiti kao kula od karata. Bit će ruševina velika…

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...