Petak, 19. travnja 2024.

UŽAS! Bidenov novi djelatnik je rodno fluidni drag queen koji brani maloljetničku homo-prostituciju

U Bidenovoj administraciji ima puno vrlo upitnih zaposlenika, a Sam Brinton je definitivno jedan od njih. Brinton trenutno radi kao zamjenik pomoćnika tajnika za zbrinjavanje goriva i nuklearnog otpada u Uredu za nuklearnu energiju Ministarstva energetike, ali zbog nedavnih otkrića ne bi trebao biti zaposlen na tako važnu poziciju.

Brinton je digao prašinu kao predstavnik „rodne fluidnosti“ u Bijeloj kući, ali, prema „The National Pulseu“, trebao bi biti poznatiji po tome što je branio web stranicu koja je promovirala gay maloljetničku prostituciju. Kako je izvijestio portal „The Pulse“, sada zatvorena web stranica „Rentboy.com“ je zapravo zatvorena nakon policijske racije zbog maloljetnih muških prostitutki. Odjel za domovinsku sigurnost uhitio je izvršnog direktora Jeffreya Huranta i šest zaposlenika tijekom racije, a optuženici su priznali nemar kada je u pitanju provjera dobi, nazvavši to „sivom zonom“.

Zaposlenici te organizacije su bili poticani da sakriju lica maloljetnih muških prostitutki u oglasima. Hurant je poticao zaposlenike da snize standarde kada je u pitanju provjera dobi u oglašavanju na tržištu.

Kako izvještava „The Pulse“, Brinton je branio web stranicu „Rentboy.com“ na LGBT web stranici „Advocate” gdje je napisao da je seksualni rad sastavni dio mentalnog zdravlja homoseksualnih i transseksualnih mladića:

„…seksualni rad neproporcionalno utječe na LGBT zajednicu. Transrodne osobe bave se seksualnim radom deset puta više nego cisrodne (ne transseksualne) žene. A mnogi LGBT mladi bave se seksualnim radom samo da bi preživjeli. Izvješće Centra za američki napredak iz 2013. sugerira da je više od tri puta vjerojatnije da će se LGBT mladi upustiti u seks radi preživljavanja”.

Brinton je napisao da je ukidanje „Rentboy.com“ zapravo „opasnije nego što je to web mjesto ikada bilo“. Izrazio je suosjećanje s mladim muškim prostitutkama koje su kroz prostituciju našli izvor prihoda, a onda im ga ukinuli zbog „arhaičnih pogleda” na prostituciju:

„Nedavni napad savezne vlade na Rentboy.com razoran je napad na neke od najranjivijih članova naše zajednice — mlade odrasle osobe koje su po prvi put u životu uspjele sigurno zaraditi za život putem „Rentboya“ nakon što su preživjele odbačenost obitelji i beskućništvo zbog njihove seksualne orijentacije ili rodnog identiteta”, započinje Brinton svoj članak.

„Rentboy.com je možda prekršio zakon, ali možda i nije. Ne znam…”, priznaje Brinton, dodajući „ali znam, iz bjesomučnih e-mailova koji pune moj inbox, da je napad na njihovo sjedište bacio mnoge homoseksualne, biseksualne i transrodne mlade odrasle osobe u neimaštinu jer je glavni izvor njihova prihoda dokinut zbog neodgovornih i arhaičnih pogleda na seksualni rad”.

Kao što je portal „RedState“ ranije izvijestio, Brinton je čovjek koji je vrlo otvoren u vezi sa svojom ideologijom i želi u to uvući i druge ljude. Poznat je po tome što daje jednostavne lekcije o stvarima poput „sviranja električne gitare“ i čini se da preferira seksualne izopačenosti jer voli oblačiti partnere u pse.

Već smo znali da je problematičan čovjek, no ovo otkriće baca još uznemirujuće svjetlo, ne samo na Brintona, već i na američku saveznu vladu u cjelini.

Što dovodi do postavljanja drugih pitanja. Je li Bijela kuća znala za to prije nego što su ga angažirali? Ako nisu, hoće li učiniti nešto po tom pitanju sada kada ove informacije izlaze u javnost?

Izvor

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...