Nedjelja, 28. travnja 2024.

Njemačka: Na javnom radiju pedofilija predstavljena kao spolna orijentacija

Nedavno su u jednoj emisiji na javnom radiju „Deutschlandfunk“ (DLF) gostovali pedofili, a epizoda emisije nosi naslov „Pod kontrolom – kako pedofili žive sa svojom ovisnošću“. Osim životnih svjedočanstava pedofila, slušatelji su mogli čuti priču majke koja je dopustila pedofilu da “dadilja” njezinu djecu.

Radijska voditeljica prvo je slušateljima predstavila pedofila Maxa; koji je govorio o pedofiliji kao „spolnoj sklonosti koja odstupa od normi“. Ponosno je spomenuo suradnju s udrugom „Sudbina i izazov“ (njem. Schicksal Und Herausforderung) – članovi udruge su muškarci koji fantaziraju o zlostavljanju djece – koja služi za umrežavanje zlostavljača djece.

Na profilu pedofila Maxa, koji se nalazi na internetskoj stranici udruge „Sudbina i izazov“, piše da ga privlače djevojčice od pete do dvanaeste godine. I to nije sve. Iz udruge tvrde kako rade na „borbi protiv goleme stigme i omogućavanja lakšeg pristupa informacijama o ovoj spolnoj orijentaciji“.

Zadnjih godina članovi ove udruge dobivaju sve veću pažnju u javnosti. Tako su 2019. godine održali predavanje o pedofiliji na Sveučilištu u Heidelbergu. Na internetskoj stranici udruge stoji kako su „studenti s medicinskog i psihološkog fakultet bili oduševljeni zbog pružene prilike“. Ove godine voditelji udruge „Sudbina i izazov“ odlučili su još više promicati ideju pedofilije pa su napravili kratki film „Prijatelji djece“, a pedofil Max, s početka priče, nudio je savjete filmskoj družini „iz perspektive pedofila“.

Drugi pedofil, koji se predstavio kao Franz, pričao je o fantazijama koje uključuju nasilno spolno zlostavljanje maloljetnika i dominaciju nad djecom. Istaknuo je kako „želi dominirati“, jer je prema Franzu „to poput svemoći“; želi „uništiti dijete, imati vlast nad djetetom, ponižavati ih, mučiti i raditi im druge sadističke stvari“.

Za kraj emisije voditeljica emisije, Philine Sauvageot, predstavila je slušateljima mladu ženu Annu, koja tvrdi da je pedofilu Pascalu, koji je također gostovao u emisiji, dopustila dadiljanje njezine djece. Ne vidi problem u tome što se Pascal spolno uzbuđuje na njezinu djecu, jer prema njoj djeca mogu odbiti napade odraslih. S druge strane, Pascal vidi rad s djecom kao oblik terapije za pedofile.

U ovoj radijskoj emisiji pedofili su prikazani kao jaki i hrabri ljudi koji se, unatoč suicidalnim mislima i društvenom izopćenju, usuđuju izaći u javnost. Zašto? Vjerojatno zato što žele legalizirati pedofiliju.

Izvor

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...