Četvrtak, 02. svibnja 2024.

Španjolska: Policijsko izvješće pokazuje da su 95% uhićenih zbog nasilnih pljački bili Arapi

Što se događa kada u svoju zemlju dovedete veliki broj ljudi koji nemaju poštovanja prema lokalnim zakonima ili lokalnom stanovništvu? Događaju se neredi, pljačke, ubojstva…

Uostalom, ništa od toga nas ne treba čuditi jer su muslimani naučeni sljedećem prema Kuranu (sura 98, ajet 6): „Oni koji ne vjeruju između sljedbenika Knjige i mnogobošci biće, sigurno, u vatri džehennemskoj, u njoj će vječno ostati; oni su najgora stvorenja“.

Nemogućnost integracije muslimanskih imigranata pokazuju i nedavni nemili događaji u Baskiji, u Španjolskoj. Policijsko izvješće otkriva kako je od 79 osoba uhićenih zbog teških pljački i zastrašivanja na ovogodišnjem ljetnom festivalu u Bilbau njih čak 75 bilo arapskog podrijetla. O podrijetlu uhićenih na ovogodišnjem festivalu Aste Nagusia – devetodnevnom festivalu od 19. do 27. kolovoza u čast Uznesenja Blažene Djevice Marije – izvijestio je internetski portal ESdiario.

Policijsko izvješće, osim što otkriva ime i fotografiju svakog osumnjičenika, pokazuje da je veliki broj optuženih Arapa podrijetlom iz Maghreba, regije s kojom Španjolska dijeli granicu na području afričkih enklava Ceute i Melille. Uz izvještavanje o muslimanskom izazivanju nemira u Baskiji, internetski portal ESdiario objavio je da jedan njihov suradnik posjeduje popis uhićenih za spolna zlostavljanja i silovanja u Španjolskoj, ali popis tek treba biti objavljen i tvrde da će podaci biti slični onima s festivala Aste Nagusia.

Ljevičarski gradonačelnik Bilbao, Juan Mari Aburt, rekao je poslije nemilih događaja, koristeći diplomatski rječnik, kako „zločincima nije mjesto u Bilbau“. Ipak, nije htio odgovoriti na pitanja novinara o velikom broju uhićenih muslimana.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...