Subota, 27. travnja 2024.

SAD: Transrodni aktivist optužen za spolno zlostavljanje male djece

U ponedjeljak je uhićen LGBT+ aktivist nakon što su policijski službenici savezne države Pennsylvanija u priopćenju za javnost navele da je silovao dva dječaka mlađa od trinaest godina. Ured državnog odvjetnika Pennsylvanije podigao je optužnicu protiv 37-godišnje Kendalla Stephensa, muškarca koji tvrdi da je žena.

Specijalna jedinica policije Philadelphije za žrtve primila je izvješća o seksualnim napadima na dvoje maloljetne djece u rujnu 2023. godine. Stephens je optužen za silovanje, nedoličan napad, ugrožavanje dobrobiti djece i druga povezana kaznena djela.

Sudac mu je odredio jamčevinu od 250 000 američkih dolara, a njegovo sljedeće pojavljivanje pred sudom zakazano je za 29. prosinca. Ured državnog odvjetnika često preuzima slučajeve od lokalnih okružnih tužitelja ako smatra da postoji razlog za izuzeće.

Stephens je poznati LGBT+ aktivist i pozvao je više puta saveznu vlast u Pennsylvaniji na stvaranje ‘zakona o mržnji’ kojim bi se zabranilo propitivanje LGBT+ ideologije. Prije dvije godine (2021.) pomogao je okružnom tužitelju Larryju Krasneru u pokretanju LGBT+ savjetodavnog odbora, koji je stvoren za širenje agresivne protunaravne ideologije.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...