Subota, 27. travnja 2024.

Perverzije i patologije svjetske “elite“

Objava novih sudskih dokumenata koji se odnose na Jeffreyja Epsteina donosi dodatna otkrića koja svjedoče o teškoj patologiji ne samo njega, nego i mnogih svjetskih „uglednika”. 

Dokumenti su objavljeni u sklopu tužbe koju je pokrenula žrtva trgovine ljudima Virginia Giuffre.  Tijekom ispitivanja spominjalo se da je Epstein zahtijevao detaljna izvješća podvedenih djevojaka o seksualnim susretima s moćnim ljudima kao što je princ Andrew. Izvješća su navodno trebala poslužiti kao ucjenjivački materijal.

Konkretno, Giuffre je zanijekala da je ikad bila podvođena za seks s predsjednicima, ali je ustvrdila da je bila prisiljena seksati se s poznatim premijerom čije ime nije htjela otkriti. Spomenula je još jednu osobu – princa – kojem je bila „prodana“ na jugu. Drugi muškarci s kojima je rekla da je bila prisiljena na seks bili su profesor prava na Harvardu Alan Dershowitz, šef Victoria’s Secreta Les Wexner, investitor u fondove Glenn Dubin i bivši američki mirovni izaslanik George Mitchell..

Javna je tajna da su mnogi istaknuti političari, biznismeni i općenito javne osobe često skloni nemoralnim ponašanjima, perverzijama i dekadenciji. Nova serija dokumenata o Jeffreyju Epsteinu to samo potvrđuje.

Trashumanist i eugeničar

Ovaj milijarder, osuđeni pedofil i svodnik maloljetnih djevojčica, zanimao se i za eugeniku i transhumanizam nadajući se da će ljudsku rasu zasijati svojim DNK materijalom. Većina Epsteinove takozvane filantropije bila je usmjerena na financiranje i promicanje transhumanizma. Zaklada Jeffrey Epstein tako je financirala projekt OpenCog, koji je razvijao softver „dizajniran za to da stvori opću umjetnu inteligenciju ekvivalentnu ljudskoj“.

Osim potpore kibernetičkom pristupu transhumanizmu Epstein je također bio fasciniran mogućnošću stvaranja nadčovjeka putem eugenike. Nadao se da će pomoći na praktičan način u planovima da „zasije ljudsku rasu svojim DNK-om“ i to tako što će  oploditi dvadeset žena odjednom na predloženom „ranču za bebe“ u njegovom imanju u Novom Meksiku. Također je podržavao pseudo-znanost krionike, prema kojoj se ljudski leševi i odsječene glave zamrzavaju u nadi da će tehnološki napredak na kraju omogućiti uskrsnuće mrtvih. Planirao je na taj način sačuvati vlastitu glavu i genitalije.

Perverzna ekipa iz Davosa

Novi dokumenti pokazuju da se na svom ranču u New Mexicu viđao i s pokojim poznatim fizičarem Stephenom Hawkingom. U The Telegraphu ističe se da je za fizičara „kontekst uznemirujući“ jer nedavno otpečaćeni sudski dokumenti pokazuju da je Epstein želio platiti prijateljima djevojčice koju je podvodio da dokažu da su lažne optužbe da je profesor Hawking sudjelovao u „maloljetničkoj orgiji“.

Kako god, Hawking se često viđao s Epsteinom i nakon što je ovaj osuđen zbog seksualnog iskorištavanja djece. A viđao se s njim nakon osude i veliki mecena Bill Gates. U članku u New York Timesu spominje se desetak znanstvenika koji su se viđali s Epsteinom. Simptomatično je to da je većina njih surađivala sa Svjetskim ekonomskim forumom iz Davosa koji je najavio Veliki reset čovječanstva. Dokumenti inkriminiraju i bivšega američkog predsjednika Billa Clintona. I on je očito volio mlade djevojčice.

Ova su otkrića, na žalost, tek vrh sante leda perverzije i patologije svjetske tzv. elite. Globalistička družina prepuna je perverznih i dekadentnih pojedinaca čija će zlodjela kad-tad izići na svjetlo dana.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...