Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

Poznati glazbenik prekida karijeru kako bi život posvetio Isusu Kristu

Poznati latinoamerički glazbenik Daddy Yankee – čije je pravo ime Ramón Luis Ayala Rodríguez – objavio je na koncertu u nedjelju u Portoriku, kao i na društvenim mrežama, da se povlači iz svijeta glazbe kako bi život posvetio Kristu.

„Večeras priznajem i ne sramim se reći cijelom svijetu da Krist živi u meni i da ću živjeti za njega. Ovo je kraj jednog poglavlja i početak potpuno novog”, rekao je poznati glazbenik na završnom koncertu glazbene turneje „La Meta“ (hrv. „Cilj“) u Portoriku.

U oproštajnom govoru citirao je redak iz Evanđelja po Mateju: „Jer što koristi čovjeku, ako dobije sav svijet, a pritom izgubi dušu svoju?“ (Mt 16, 26).

Tijekom govora na koncertu, glazbenik je govorio o svojoj vjeri, rekavši da će krenuti u „novi početak“ kao Ramón Ayala, koristeći ponovno svoje pravo ime i prezime.

„Svi talenti i darovi koje imam u svom posjedu, kao što su glazba, društvene mreže, platforme, mikrofon – sve što mi je Isus dao – sada je za njegovo kraljevstvo“, rekao je glazbenik, a vijest je prenijela NBC News. Glazbenik je pozvao Portorikance na promjenu života: „Puno ti hvala, Portoriko, i nadam se da ćeš koračati sa mnom u ovom novom početku“.

Također je pozvao kršćane na širenje radosne vijesti: „Svim ljudima koji su me slijedili, slijedite Isusa Krista, koji je put, istina i život”, a zatim je dodao: „Kao što mi je Isus svojim milosrđem dopustio da putujem svijetom, u svom milosrđu, Oče, nadam se da mi dopuštaš da evangeliziram svijet iz Portorika. Amen“.

Latinoamerički glazbenik Daddy Yankee poznat je širom svijeta po pjesmi „Despacito“, koju je otpjevao u duetu s Luisom Fonsijem.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...