Petak, 29. ožujka 2024.

SLUŽILI BI DVOJICI GOSPODARA Lažni demokršćani Andrej Plenković i Kolinda Grabar Kitarović

Veliki demokršćanin Andrej Plenković, predsjednik najdemokršćanskije hrvatske stranke HDZ, jučer je poručio kako presuda Vrhovnog suda SAD-a ne će utjecati na Hrvatsku jer je kod nas „pravo na prekid trudnoće uređeno zakonom, a Ustavni sud je ocijenio da je taj zakon u skladu s Ustavom“.

Zabrana prekida trudnoće bila bi, ocjenjuje demokršćanin Plenković, protivna odluci Ustavnog suda.

Dakako, radi se o istom onom Ustavnom sudu koji je mahom kadroviran iz Plenkovićeva kadrovskog bazena isluženih HDZ-ovaca. Sličan se sličnu veseli.

Da cijela svinjarija bude, veća Plenković je poručio i to kako je HDZ demokršćanska stranka desnoga centra i kako se u HDZ-u zalažu za zaštitu života za koji smatraju da počinje začećem, ali – pazite sada logike – isto tako poštuju pravo žene na izbor i zdravlje.

Racionalan čovjek koji nema smanjenju sposobnost rasuđivanja zna kako je nespojiva pozicija zaštite života i tzv. prava žene na izbor i zdravlje, no u HDZ-u je i ovako već odavno umrla elementarna logika.

Riječ je o Hrvatskoj Interesnoj Zajednici koja će po potrebi biti Hrvatska Demokršćanska Zajednica, ali i Hrvatska Dugina Zajednica.

Riječ je velikim dijelom o ljudima bez ikakva morala i skrupula.

Na istome tragu je svojedobno govorila i Kolinda Grabar Kitarović. I ona je za život, ali i za izbor. I ona bi služila i Bogu i vragu.

I ona se ovih dana oglasila i poručila kako zabrana ubijanja nerođene djece nije način koji ona – trilateralka – podupire.

Treba biti jasan: i Plenković i Grabar Kitarović su lažni demokršćani, a glasovanje za njih je težak grijeh za svakoga katolika.

Dvojici gospodara jednostavno nije moguće služiti.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...