Četvrtak, 28. ožujka 2024.

SOTONSKI UTJECAJI Čine sve kako bi se nastavilo ubijanje nerođene djece

Nakon što je američki Vrhovni sud ukinuo odluku Roe vs Wade, čime je saveznim državama omogućio da zaštite život od začeća, lijevo-liberalni aktivisti ne prestaju rikati, ali i činiti sve da tu odluku dezavuiraju.

Pojedine korporacije već najavljuju da će ženama plaćati putovanja u druge savezne države u kojima će abortus ostati legalan. Među njima se ističu Disney, JP Morgan, Meta i Amazon.

Zbog straha da bi digitalni otisak mogao informirati američku policiju o nezakonitim prekidima trudnoće, iz Alphabet Inc-ovog Googlea brisat će podatke o lokaciji posjetitelja klinika za pobačaje, rekli su jučer iz ovog giganta za internetsko pretraživanje.

Na istome je tragu i provincijalni političar Predrag Matić Frend. Podsjetimo, ovaj jedini poznati izliječeni PTSP-ovac i mobilizirani dragovoljac, koji je zbog neumornog zagovaranja ubijanja nerođene djece dobio nagradu Europskog parlamenta, nedavno je na Twitteru napisao: „Milijuni žena u SAD-u, kao i osobe koje im pomažu, suočavaju se sa stvarnim rizikom od progona zbog traženja pobačaja. Europa mora stati uz njih i odbiti dijeljenje osobnih podataka sa SAD-om u svrhu provođenja drakonskih zakona“.

Matić bi sada Europu koristio kao mjesto gdje će Amerikanke nekažnjeno dolaziti vršiti abortuse.

Svim ovim pojedincima i korporacijama koji čine sve da se nastavi ubijanje nerođene djece jednom će biti ispostavljen račun za njihovo djelovanje. Iako ne vjeruju u Boga, on će im ipak biti sudac.

Ako ne pred zemaljskim, onda će pred nebeskim sudom odgovarati za svoje protuživotno djelovanje.

Ako se ne pokaju čeka ih – pakao i vječna propast.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...