Subota, 20. travnja 2024.

ZNATE LI ŠTO JE TO ‘RODITELJ KOJI RAĐA“’? Otkrivamo uzore Tomislava Tomaševića, osobe koja ne menstruira

Američki progresivci, mora se priznati, prednjače u promicanju naprednih ideja. Napredak u idejama redovito prati i jezična revolucija.

Najnovije čedo napretka dolazi iz američke Nacionalne udruge za obrazovanje koja je predložila rezoluciju u kojoj bi se riječ „majka“ zamijenila s „roditeljem koji rađa“. To bi bilo u skladu s politikom „inkluzivnosti“ prema tzv. LGBTQIA+ zajednici.

Elana Fishbein iz udruge „Nema skretanja ulijevo u obrazovanju“ izjavila je za Fox News da predložena rezolucija predstavlja način na koji ljevica želi uništiti obitelj.

„Oni su arogantni. Odbacuju obitelj, roditelje. To je izvan orwellovskoga. Čak i u znanstvenoj fantastici ne znam možete li imati takav scenarij potpunoga uništenja ljudskoga društva”.

I u Hrvatskoj imamo sljedbenike progresivnih ideja pa je tako Tomislav Tomašević u Programu za mlade Grada Zagreba uvrstio pojam „osobe koje menstruiraju“.

Tomašević, osoba koja ne menstruira (ili bi bilo diskriminatorno to pretpostaviti?) samo slijede radikalne agende sa Zapada. Svaka glupost koja se pojavi na Zapadu dobiva svoje strasne sljedbenike i u Hrvatskoj.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...