Srijeda, 17. travnja 2024.

Dva homoseksulaca zarazila majmunskim boginjama jednog psa?!

Eto, taman kad smo čuli od Faktografa kako povezivati majmunske boginje s muškoložnicima i njihovim upražnjavanjem protuprirodnog bluda znači da “nedostaje kontekst”, eto nam nove vijesti.

Ovaj puta se majmunskim boginjama zarazio ni manje ni više nego jedan pas.

Prosječni čitatelj, koji zna kako ni u kojem slučju ne smije vjerovati Faktografu, će automatski pomisliti kako su vlasnici psa zapravo dva muškoložnika. I bit će u pravu.

Osim toga, suprotno narativu koji Faktograf gura, sve je više raznih medicinara koji ukazuju na opasnost ove strašne bolesti, koja se primarno širi među muškoložnicima.

Nedavno je prof. Alemka Markotić, 26.5. 2022. na HRT-u u emisiji “Dobro jutro, Hrvatska” na temu majmunskih boginja doslovno izjavila: “Za sada to većinom jesu muškarci koji su imali odnose s muškarcima”.

Otprilike to isto su za majmunske boginje rekli i na službenim stranicama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo: “Za sada, većina svih oboljelih su muškarci koji se deklariraju kao muškarci koji imaju spolne odnose s muškarcima…”.

Oprez!

Naravno, ova strašna bolest može se prenijeti s muškarca koji ima odnose muškarcima i na druge ljude pa nas to sve skupa poziva na pojačani oprez.

Bez obzira na obmane koje dolaze od Faktografa, ozbiljan čovjek će itekako biti oprezan ako se nalazi u blizini nekog muškoložnika jer, kako struka kaže, upravo su muškoložnici rizične skupine koje, za sada, napada ova strašna bolest.

Na žalost, pas o kojem izvještava Jutarnji list u svom članku pod naslovom: “Pas razvio simptome majmunskih boginja nakon što je spavao u krevetu sa svojim vlasnicima” nije bio dovoljno oprezan. Članak u Jutarnjem se pak poziva na Lancet, te molimo Faktograf da i njih isprave ili, makar, korigiraju.

Odmah prilikom čitanja članka u Jutarnjem vidi se da su ta dva muškoložnika u poligamnoj vezi, ma što god to značilo. Naime, što je to poligamna veza?! To bi bila kao nekakva veza u kojem i jedan i drugi imaju spolne odnose s drugim muškarcima. Ali, eto, prema Jutarnjem oni su u nekoj “vezi”?!

Nekada smo takvo “poligamno” ponašanje zvali kurvanje, ali danas imamo te “pristojne” izraze kojima, valjda, pokušavaju ublažiti gadljivost takvog ponašanja.

Da ne spominjemo uopće čuđenje što će jedan pas raditi u krevetu s dva muškoložnika ili kako nas Jutarnji izvještava da je neka profesorica izjavila: “Smatram da je pas vjerojatno lizao bolesnog čovjeka i također lizao svoju stražnjicu”?!

I sad se vraćamo na meme koji smo nedavno objavili, na koji je burno reagirao ponosni vlasnik “prvog gay poljupca” u Hrvatskoj, saborski zastupnik iz redova SDP-a, Domagoj Hajduković.

I dok ste vi u jeku najveće histerije oko korona ludila gubili poslove, tvrtke propadale, a vas bombardirali kako je važno nositi masku, izbjegavati tjelesne kontatke, biti odgovoran, ne družiti se, okretati glavu jedni od drugih, raditi od doma… drug Hajduković se hrabro i nesebično ljubio po Braču?! I to bez maske?!

Ali, zato je Hajduković na svome Facebook profilu nastojanje Vigilarea da upozori na potencijalne širitelje zaraze okarakterizirao kao – degutantno, nehumano i zlo?!

Uglavnom, nakon što su nas mediji naučili prati ruke i držati distancu jednih od drugih, začuđuje činjenica da nas ti isti mediji, a s obzirom na stvarnu opasnost koja prijeti od ove bolesti, ne uče da je možda došlo vrijeme da se distanciramo i od – muškoložnika?!

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...