Utorak, 19. ožujka 2024.

POZOR! Je li masonerija preko Jutarnjeg lista upravo objavila rat Hrvatima?

Bivši vlasnik Jutarnjeg lista, Marijan Hanžeković, bio je odvjetnik poznat po ovrhama kojima je mnoge Hrvate doveo na rub egzistencije i tako im uništavao živote.

No Marijan Hanžeković nije poznat samo po uništenim životima, nego i po činjenici da je djelovao kao javno deklarirani mason.

Kada je preuzeo vlasništvo nad nekadašnjim Europa Press Holdingom, jednom od najmoćnijih medijskih kuća, mnogi su tada bili zabrinuti da je masonerija otvoreno dobila svoje medije preko kojih će širiti svoj zli nauk.

U Jutarnjem listu su „usred rata”?!

Danas je Jutarnji list objavio članak koji ledi krv u žilama. Naime, na naslovnici njihovog portala je osvanuo naslov „Usred rata nemamo vojnog predstavnika pri NATO-u, bez zapovjednika Obalna straža, VSOA…”?!

Naslov u Jutarnjem listu koji je uznemirio mnoge. (screenshot jutarnji.hr)

I sad se postavlja pitanje, s kime su to u Jutarnjem listu „usred rata” i na koga pri tome misle, jer Hrvati i Hrvatska nisu ni s kime u ratu?! Što li iz Jutarnjeg žele poručiti svojim čitateljima i krije li se iza takve izjave kako „usred rata nemamo…” neka najava za koju samo oni znaju?!

Da ne bude zabune, Hrvatska i Hrvati mogu se svrstati uz neku stranu, može narod čak biti i podijeljen oko takvih stvari, ali to još uvijek ne znači da je Hrvatskausred” nekog rata.

Što rade sigurnosne službe?

Nakon ovakvog naslova, očekivano bi bilo da se uključe državne sigurnosne službe i ispitaju na što su mislili u Jutarnjem, jer ovakvi naslovi ne samo da uznemiruju hrvatsku javnost, nego su potencijalno opasni zbog moguće antidržavne djelatnosti i ne smiju se olako shvatiti.

A tko će znati, možda su u Jutarnjem samo htjeli svojim čitateljima osvježiti činjenicu kako su već jako dugo u ratu protiv katolika?! No u tome slučaju je sve poznato, rat protiv Isusa Krista i Njegove Crkve su već izgubili, samo toga još nisu svjesni.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...