Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Severina i Veljača žestoko se obrušile na Puljka i Ivoševića, pročitajte što su rekle o ovim muškarcima na pozicijama moći

Poznate intelektualke i društveno-političke kritičarke Severina Vučković i Jelena Veljača žestoko su danas napale Ivicu Puljka, Borisa Ivoševića i Luku Baričića.

Kao što je poznato, Baričić i Ivošević upetljani su u seks aferu koja je uključivala dopisivanje s maloljetnicama, dogovaranje sexa, zapošljavanje preko veze i slanje eksplicitnih fotografija.

„Ispostavilo se kako su s druge strane bili lažni profili, no sama intencija iskorištavanja ženskih maloljetnica za svaku je osudu. Riječ je o gnjusnome činu heteroseksualnih i bijelih muškaraca na poziciji moći. Očekujemo da Puljak i Ivošević iz moralnih razloga odustanu od kandidature“, stoji u dopisu Udruge Intelektualke na čelu koje su Severina i Veljača.

Naravno, ova vijest je izmišljena.

Šute i Severina i Veljača i Index i Telegram i  svi drugi moralni higijeničari i arbitri koji bi se digli na zadnje noge da su umjesto Baričića i Ivoševića akteri bili neki mrski desničari.

Političku korektnost i kulturu otkazivanja valja trenirati jedino na katolibanima, desničarima i zagovornicima patrijarhata. Zar ne?

Živjele nama Intelektualke na čelu sa Seve i Jele. Narod koji ima takve intelektualke ne može propasti.

Budućnost nam je blistava!

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...