Petak, 19. travnja 2024.

Na TikToku smatraju kako izraz „bijeli životi vrijede“ izaziva mržnju?!

Ako odete na popularnu društvenu mrežu TikTok i u njihovu tražilicu upišete „white lives matter“ dobit ćete zanimljiv rezultat pretrage. Naime, na vaše traženje da potražite nešto što ima veze s „bijeli životi vrijede“ iz TikToka ćete dobiti sljedeću obavijest:

„NEMA REZULTATA PRETRAGE Ovaj izraz može biti povezan s ponašanjem koje izaziva mržnju. TikTok je predan zaštiti naše zajednice i radi na sprječavanju širenja mržnje. Za više informacija, pozivamo vas da pregledate naše Smjernice zajednice“.

Rezultati pretrage na TikToku u kojem vas obavještavaju kako izraz „bijeli životi vrijede“ smatraju izrazom koji „može biti povezan s ponašanjem koje izaziva mržnju“.

Dakle, ako ste kojim slučajem bijele rase i smatrate kako je i vaš život također vrijedan, čisto da znate kako na TikToku smatraju da je to nešto što „izaziva mržnju“.

Nakon što provjerite ovo što vam mi ovdje donosimo, sami odlučite hoćete li vi ili vaša djeca nastaviti podržavati rasističku stranicu koja vaš život smatra „ponašanjem koje izaziva mržnju“.

Za razliku od TikToka nama su svi životi vrijedni!

 

 

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...