Nedjelja, 28. travnja 2024.

POZIVAMO: Svjedočanstvo o surogatstvu u Sv. Mati Slobode

U srijedu, 28. veljače u 19,45 sati u dvorani don Petra Šimića u sklopu crkve Sveta Mati Slobode (župa Duha Svetoga) u Zagrebu svjedočanstvo će održati Olivia Maurel, Francuskinja (zapravo Amerikanka) koju su francuski roditelji kupili od ”surogat-majke” iz Kentuckyja u SAD-u. Olivia će svjedočiti o traumatičnom iskustvu surogatstva.

Zbog emocionalne nepovezanosti sa svojim francuskim roditeljima oduvijek je sumnjala u svoje podrijetlo koje je otkrila istražujući sama na internetu. Sve je počelo kad je otkrila da su joj roditelji lagali po pitanju njezinog mjesta rođenja.

Otkrića su je vodila do surogatstva koje je bio rašireno tada u Kentuckyju. Spoznaje koje je dobila odvele su je u ponor poroka sve dok nije srela budućeg supruga i njegovu obitelj koji su joj pomogli da dođe do svoje prave rodbine i poveže se sa svojom biološkom majkom. Olivia danas pomaže onima koji su prošli isto traumatično iskustvo kao i ona i bori se da se surogatstvo ukine, tvrdeći da je ono duboko okrutna i nemoralna praksa.

Ulazak je slobodan. Dođite u što većem broju!

Izvor

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...