Subota, 27. travnja 2024.

KAKVA BLAMAŽA Političarka i bivša glumica bez napisanog govora nije znala beknuti

Glumica Urša Raukar-Gamulin, koja je poznatija po svome profesionalnom aktivizmu, nego glumačkoj i kazališnoj karijeri, je trebala održati govor o kulturi (čime je i cijela stvar paradoksalnija jer se time gospođa bavila prije ulaska u politiku). Mnogo smo očekivali od govora o kulturi od prvakinje ljevije ljevice, ali je uslijedilo ukupno pedeset četiri sekunde zamuckivanja, čak je i Ž. Reinera zamolila za pauzu.

Očigledno predstavnica političke platforme „Možemo!“ nije održala puno govora, jer bi znala da pauza nije predviđena poslovnikom, ali vjerujem da je mjerenja vremena pravi razlog zašto Urša Raukar – Gamulin nije uspjela održati govor, koji je započela govorom o televizijskim stanicama u bivšoj Jugoslaviji.

Nadam se da će o kulturi bivše države saborska zastupnica uspjeti održati govor kada se ne bude mjerilo vrijeme. Isto tako, treba uzeti u obzir mogućnost da je saborska zastupnica političke platforme „Možemo!“ u zadnje vrijeme pratila nastupe američkog predsjednika Joe Bidena, jer njezin nastup neodoljivo podsjeća na nastupe američkog predsjednika koji je trajni izvor inspiracije svim polaznicama retoričkih i glumačkih škola.,

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...