Petak, 26. travnja 2024.

KLIMATSKI LUĐACI Globalistički specijalitet za budućnost: Insekti i bube GMO vrste

Holivudska tzv. zvijezda i osnivač FootPrint Coalitiona, Robert Downey Jr bio je gost The Late Showa sa Stephenom Colbertom. Predstavio je Ÿnsect i proizvode iz Molitor Mealworma kao inovaciju koja može promijeniti svijet: “To je inovacija koja je tek stigla, ako napravimo ovu promjenu, to je ogromna intervencija. Čini se da je to budućnost“.

O čemu se radi možete naslutiti: o tome da globalisti kao hranu budućnosti nude crve.

Nakon što zabrane meso, jaja i poljoprivredne proizvode (koji tako snažno uništavaju planet), nakon što se zatvore farme i ograniči bavljenje poljoprivredom, izbor zaista ne će biti velik.

 Ipak, globalistička družina misli na nas. Osim ljudskog mesa imat ćete alternativu: insekte i bube. I to GMO vrste. Već postoje u prodaji proteini od insekata, kao što se vidi iz gornje spomenute reklame.

Ako mislite da su ovo dosjetke opskurnih tipova grdno se varate. Ovo su mokri snovi globalističke ekipe koja se mota od Svjetskog ekonomskog foruma do Hollywooda. Već se pišu radovi u kojima se pita mogu li proteini od insekata zamijeniti tradicionalno meso.

Prosvjetiteljstvo je čovjekov razum izdiglo na pijedestal (umjesto Boga), posljedice su bile katastrofalne. U vremenu tobožnje vladavine razuma počinjena su najveća zvjerstva ljudi prema ljudima, dovoljno se sjetiti dva velika rata. Koliko je čovjekov razum u vremenu vladavine razuma pomračen svjedoče i umobolne ideje klimatskih udarnika.

Sada više ni čovjek nije dovoljno dobar, nego se ovaj treba podrediti prirodi i okolišu. Tko ne će jesti crve kako bi spasio planet grdno mu se piše. Najprije će biti osporavatelj klimatskih promjena, a jednom kad se ustroji zelena žandarmerija ići će se i korak dalje.

Glupost se nikada ne umara, a globalističko ludilo nema granica.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...