Petak, 29. ožujka 2024.

NAKON KORONA LUDILA SLIJEDI EKOLOŠKI TEROR Antivaksere zamjenjuju osporavatelji klimatski promjena

„Osporavatelji klimatskih promjena šire lažne informacije o toplinskom valu“, donosi danas Hrvatska informativna agencija, a pojedini mediji, preuzimajući ovu vijesti, požurili su dodati da sada nakon antivaksera imamo i one koji sumnjanju u klimatske promjene.

Korona-agenda, prema svemu sudeći, i dalje se žilavo odupire i nije isključeno da ćemo na jesen svjedočiti nastavku ludila.

No jednom kada i to prođe globalisti kao zamjenu već imaju pripremljenu agendu klimatskog radikalizma. Tko samo i posumnja da se iza „klimatskih promjena“ krije napuhana ideologija vrlo će brzo zaraditi etiketu antiznanstvenog mračnjaka.

Ako dokažete da smo i pred pedeset godina imali slične visine temperatura i da za su za dokazivanje klimatskih promjena potrebna duža razdoblja, brzo će vas neki klimatolog, sada umjesto epidemiologa, pribiti na stup srama.

Uz radikalne klimatske politike vezane su i teze smanjenja broja stanovnika na zemlji kao i radikalni zahvati u poljoprivrednu i stočarsku proizvodnju koji bi mogli dovesti u probleme veliki broj proizvođača.

Jedna agenda samo se zamjenjuje drugom, a žrtva su ljudi i zdrav razum.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...