Srijeda, 24. travnja 2024.

TREBA LI UOPĆE KOMENTAR? Ravnateljica školskog odbora vodi radionice ‘sigurnog seksa’ za 9-godišnjake

Ravnateljica školskog odbora države Washington reklamira ljetne radionice “seksualnog odgoja” za djecu od 9 godina, koje će se održavati u “sex shopu” čiji je vlasnik.

Kako je izvijestio Breitbart, Jenn Mason, vlasnica WinkWinka – “sex shopa u vlasništvu žena koji uživa u stručno odabranim proizvodima za seks i tijelo, donjem rublju i knjigama” – navodi dvije radionice “seksualnog odgoja” na platformi za rezerviranje događaja.

Njezin oglas na EventBriteu glasi: “Ima puno toga za naučiti kada su u pitanju tijela, pubertet, spol, rod i veze!”

Mason trenutačno služi svoj drugi mandat kao ravnateljica školskog odbora za Bellingham School District, nakon što je ponovno izabrana u studenom 2021.

Službeno ih vodi “Uncringe Academy”, spinoff WinkWinka, a radionice se naplaćuju kao “iskreni, podržavajući i inkluzivni satovi seksualnog odgoja koji pomažu mladim ljudima svih spolova i seksualnih identiteta da razumiju ovaj važan dio svog života.”

Mason nije samo vlasnik sex shopa, nego je i “seksualni edukator” i kao takva pruža “seksualni odgoj koji se temelji na osnaživanju i informacijama, a ne na sramu, strahu i prosuđivanju”.

Trosatne radionice koje će se održavati tijekom tri dana bit će namijenjene djeci u dobi od 9 do 12 i od 13 do 18 godina, a Mason piše da će “predstavljanje tema varirati ovisno o razvojnoj prikladnosti”.

I u Hrvatskoj se djecu u vrtićima uči rodnoj ideologiji pa se čini kako pratimo napredne trendove…

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...