Četvrtak, 25. travnja 2024.

Capak najavio vraćanje maski, Bakić ga brutalno poklopio

Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo najavio je da strogih mjera više ne će biti, ali da je moguće da će se vratiti obvezno nošenje maski. Nenad Bakić nije mu ostao dužan, a njegov komentar prenosimo u cijelosti:

“Ne postoji način da maske spriječe širenje aerosolne bolesti ovako visokog R. Capakove ‘teorije’ (odnosno njegove ključne ideologinje Bubaš) o potvrdama su skrivile stotine, možda i tisuće smrti u bolnicama. Capak i dalje na svojim stranicama širi smrtonosnu propagandu da se trebamo cijepiti zbog drugih (kako bismo spriječili širenje) – to naravno znači i cijepljenje djece da ne budu ‘bakoubojice’?

Kako tumači da u Japanu imaju ovako velik val iako svi stalno svuda nose maske, i na otvorenom?

Maske su ključni alat pandemijskog marketinga i simbol totalitarizma.

Pravo pitanje je koga bi se trebalo štititi? Capak je nedavno propisao 4. dozu za rizične. Sam je vrlo rizičan, a nije prijavio da je uzeo 4. dozu, a kao propagandist bi trebao to javno pokazati. Nije – zašto? Ali maske da štitimo ‘capake’?

Da li Capak zaista baš toliko nema sreće u razmišljanju (cijepljenje djece, maske…) ili je upao u mrežu pandemijskog marketinga?”.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...