Petak, 19. travnja 2024.

Nevjerojatno! Svjedoci smo woke protestantske inkvizicije!

Na You Tube kanalu „FreedomToons“ nedavno je izišao edukativni animirani video o woke protestantskoj inkviziciji. Riječ je o satiričnom prikazu modernog protestantizma u Sjedinjenim Američkim Državama koji je sve relativizirao i doveo u pitanje osim „ljubavi“.

Mladić je na početku videa optužen za herezu zbog svog statusa na Twitteru u kojemu tvrdi da je brak zajednica između jednog muškarca i jedne žene, a nalazi se na spravi za mučenje okružen lezbijskim protestantkinjama. Slijedi teološka rasprava između njega i žena, koja završava njegovim upitom i traženjem odgovora: „Dakle, mislite da je Isus bio običan čovjek koji je živio na Bliskom istoku prije dvije tisuće godina u jednom od najsurovijih razdoblja u ljudskoj povijesti i da je sve što su razmažene bogate bijele episkopalne lezbijke počele misliti prije šest godina postalo istina?“.

Pogledajte ovaj komičan i satiričan video uradak o woke protestantskoj inkviziciji ovdje:

Sam kanal „FreedomToons“ je kreairao Seamus Couglin i na kanalu nastoji iz konzervativno – libertarijanske perspektive satirično i komično ismijati ljevicu, napose woke pokret u svojim kratkim videima. Riječ je o projektu koji je potreban kako bi se odgovorilo na napade mainstream medija.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...