Petak, 19. travnja 2024.

VELIKOSRBI SNIMAJU FILM O „OLUJI“: Jesu li naučili da onaj tko dolazi na tenku odlazi na traktoru?

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić pred nekoliko je dana pozvao građane Srbije, a „pogotovo Krajišnike“, da 4. kolovoza u 20 sati dođu na središnji gradski trg u Novom Sadu gdje će se obilježiti godišnjica Oluje.

Vojno-redarstvena akcija Oluja jako frustrira velikosrbe jer je konačno srušila san o stvaranju „velike Srbije“.

Kad izgube na bojnom polju velikosrbi se redovito prebacuju u modus žrtve preuveličavajući svoje žrtve do mitomanskih visina. Tako je i s Olujom.

Nakon što je Jasenovac dobio filmsku obradu, prepunu krivotvorina i tipičnih velikosrpskih laži, sada je dobila i Oluja.

Ovih dana tako je izišao trailer za film “Oluja” redatelja Miloša Radunovića, u kojemu Srbi obrađuju vojno-redarstvenu akciju Oluja. Trailer traje dvije minute i 11 sekundi, a u opisu videa na YouTubeu stoji da film “govori o jednom od najvećih srpskih stradanja u novijoj povijesti”.

Prema riječima producenta Vladana Anđelkovića, riječ je o priči koja se bavi tragedijom srpskog naroda kroz oči običnih ljudi “koji su u zločinu protjerani iz Hrvatske”.

Snimanje filma “Oluja” počelo je u ljeto prošle godine, a od jeseni bi se film trebao prikazivati u kinima. Srbi su na istu temu napravili i seriju, koja će biti emitirana u proljeće sljedeće godine.

Film Oluja samo je komadić mozaika velikosrpske propagande koja se sustavno širi posljednjih godina.

Na kraju valja se zapitati: gdje su autori filma nabavili toliki broj traktora?

Poučak koji velikosrbi nikako da shvate: onaj tko dolazi na tenku s ciljem „denacifikacije“ na kraju odlazi na traktoru.

I pritom za zbjeg nisu krivi oni koji brane svoje, nego velikosrpski nalogodavci.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...