Utorak, 23. travnja 2024.

Klimatski histeričari zalijepili se za pod na auto izložbi, uslijedilo je…

Klimatski histeričari koji su se zalijepili za pod Volkswagenove izložbe u Njemačkoj žalili su se da im nitko nije omogućio korištenje toaleta nakon što su satima ostali zalijepljeni za pod.

Skupina od devet klimatskih histeričara iz skupine ‘Pobuna znanstvenika’ zalijepila se za pod Volkswagenovog muzeja i salona automobila Autostadt u Wolfsburgu, koji se nalazi preko puta glavne tvornice automobilskog diva.

Samo dva sata nakon što su se zalijepili za pod u paviljonu Porschea, počeli su negodovati zbog hrane i pića koje su im davali zaposlenici Volkswagena.

Međutim, kasnije su tražili “šator za privatnost” i kante kako bi mogli ići na WC, što im tvrtka nije dala, piše njemački tabloid Bild.

Armin Maus, izvršni direktor Autostadta, govorio je za novine rekavši: “Prvo, iz higijenskih razloga, a drugo, zato što Autostadt nema ništa slično na zalihama.” Histeričari su se kasnije odlučili odlijepiti i koristiti toalete namijenjene posjetiteljima muzeja.

Prosvjed je započeo poslijepodne, ali kako je dan odmicao, bili su prisiljeni prosvjedovati po mraku i hladnoći nakon što su svjetla i grijanje isključeni navečer kako bi se uštedjela energija.

Jedan od prosvjednika, Gianluca Grimalda, psiholog, kasnije se žalio na bolove u ruci koja je bila zalijepljena za pod. Ponovno je zalijepio ruku nakon što je nekoliko puta bio na WC-u, što je, prema mišljenju medicinskih stručnjaka, moglo uzrokovati trajno oštećenje njegove ruke.

Izvor

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...