Četvrtak, 25. travnja 2024.

U Madridu je pro-life organizacija ostvarila genijalni projekt!

Organizacija HazteOir je iz garaže izvukla svoj autobus kako bi potvrdila ono što je istina, jer će na busu stajati natpis „Los niños tienen pene, las niñas tienen vulva” (Dječaci imaju spolovilo, a djevojke imaju vaginu). Bus će kružiti ulicama Madrida kako bi se zaustavilo usvajanje predloženog transrodnog zakona koji adolescentima omogućava samoodređenje biološkog spola bez pristanka roditelja.

Navedena organizacija kupila je autobus prije pet godina kako bi mogla, kao sada, ukazati na nove zakone i kontradiktornosti koje se nameću djeci. Takozvani „narančasti autobus“ već je privukao pažnju na svojoj prethodnoj turneji glavnim gradom, a sada će pozivati građane da se pobune protiv zakona koji maloljetnim građanima omogućava da svoj biološki spol odrede kako žele i promijene kirurški. Jedan od problema s kojim se pro-life organizacije susreću je pokušaj ljevičarske vlade da progura „zakon o prometu“ do kraja godine kako bi zabranila ovakav otpor.

Autobus je započeo svoje rute glavnim gradom 31. listopada. Dok španjolska vlada istovremeno vrši pritisak na parlament za usvajanje „zakona o prometu“ i „zakona o transrodnosti“ do kraja godine.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...