Petak, 26. travnja 2024.

Sudionici Hoda poručili političarima da pobačaj nije ljudsko pravo

Ove subote, 20. 5. 2023., održan je osmi po redu Hod za život u Zagrebu, a oko deset tisuća sudionika – mladih, obitelji s djecom i starijih – hodalo je centrom Zagreba, od HNK-a do parka Ribnjak. Geslo ovogodišnjeg Hoda za život je: „Ne zaustavljaj otkucaje moga srca! Samo mi daj ljubav…“.

Veliki broj sudionika potvrđuje da ova manifestacija odražava želju mnogih građana da se zabrani ubojstvo nevine djece, tj. zaštiti život od rođenja do smrti. Ako izuzmemo želju građana, ne možemo izuzeti znanost koja je davno dala svoj sud o tome kada započinje život. Izgleda da to ne zanima naše političare koji zbog globalističke i pokorničke politike odbijaju zakonima zaštiti život. Takvim načinom postupanja odbacuju razum i nasljeđe judeo-kršćanske civilizacije na koju se pozivaju.

Ipak, danas je nepotrebno trošiti riječi na ljevičarske političare i prosvjednike – kojih se nije uspio skupiti niti dvoznamenkasti broj – nego s radošću možemo posvjedočiti da se danas slavio život od rođenja do smrti. Zbog želje za slavljenje života mnoštvo je sudionika po završetku hoda ostalo u parku Ribnjak da bi sudjelovali u programu.

Vjerujem da je mnogima tijekom programa bio upečatljiv trenutak šutnje, jer su mogli čuti otkucaje srca bebe stare osamnaest dana. Šutnja i trenuci otkucaji srca doveli su me do tužne pomisli na činjenicu da postoje ljudi koji smatraju da je uredu ubiti nerođeno dijete, izvršiti ubojstvo!

U daljnjem dijelu programa sudionici su poslušali svjedočanstvo Ivane Vrdoljak, povratnice iz Njemačke, koja je odlučila da neće pobaciti dijete nego je rodila dječaka Roka, a udruga Betlehem joj je pomagala tijekom trudnoće. I na kraju svjedočanstva rekla je da je otac djeteta nedavno shvatio kakvu je glupost učinio kada ju je nagovarao na pobačaj, i da je prilikom posjete sinu donio dres Hajduka na kojem piše: Vridilo se roditi.

Nakon svjedočanstva Ivane Vrdoljak okupljeno mnoštvo je poslušalo svjedočanstvo bračnog para Kovačić koji su željeli zbog življenja kršćanske vjere – iako imaju biološku djecu, po uzoru na ulomak iz Evanđelja po Mateju (usp. 18, 5), otvoriti vrata svoga doma djetetu kojeg su roditelji napustili.

Uz Božju pomoć uspjeli su posvojiti dijete, ali svjedoci smo da je brojnim bračnim parovima otežano posvajanje djece zbog spore administracije. Potrebno je da država omogući većem broju bračnih parova da posvajaju djecu, a ne da, zbog pritiska iz Bruxellesa, dopušta sodomitima da posvajaju djecu.

Također, treba spomenuti da je na programu za glazbeni dio zadužen bio Ante Cash koji je izveo ovogodišnju pjesmu Hoda za život „Samo daj mi ljubav”, koja je zbog svoje autentičnosti i poziva na zaštitu života – u činu ljubavi – oduševila mnoge sudionike.

Ovaj program, ali i cijela manifestacija, predstavljaju potvrdu da je nužno promijeniti zakon o pobačaju koji su komunistički bezbožnici “u ime ljudskih prava“ donijeli prije četrdeset pet godina. U pola stoljeća je zbog protunaravnog zakona napravljen genocid nad nevinom dječicom. Država koja podržava “pravo“ na pobačaj zapravo podržava protunaravni čin koji za cilj ima uništenje judeo-kršćanske civilizacije.

U galeriji možete vidjeti kako je izgledao ovogodišnji Hod za život!

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...