Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

Priključite se sljedeće subote šestoj utrci za život!

I ove godine udruga „Hrvatska za Život“ organizira sportsko-rekreativni događaj „Utrka za život“. Šesta po redu utrka za život održat će se na zagrebačkom Bundeku u subotu 2. rujna u 10 sati.

Utrka počinje kod ljetne pozornice, a trči se 5 ili 9 kilometara, u kategorijama za žene i muškarce. Prijave je moguće izvršiti na ovoj poveznici ili uoči same Utrke na startu/cilju. Donacija za Utrku pokriva startninu koja uključuje: majicu, startni broj, piće, okrjepu, poklon sponzora, mjerenje vremena i finishersku medalju.

Za djecu su organizatori također pripremili kraće revijalne utrke, koje počinju u 9:30 sati, u tri kategorije: tek hodači do 3 godine, 4 do 7 godina i 8 do 11 godina. Nakon Dječje utrke, za djecu će biti organizirano čuvanje i igra kako bi roditelji mogli trčati u Utrci za odrasle. Djecu prijavite na Utrku na ovom obrascu.

I ove godine fond nagrada za pobjednike utrka i za sve male trkače je velik zahvaljujući mnogim sponzorima, a dio nagrada pripremila je i sama Udruga, koja poziva sve ljude dobre volje da se odazovu na ovaj događaj i tako podrže njihov rad, a osobito mame i bebe za koje Udruga brine.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...