Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Pomognimo Petru i zaštitimo ga od nove normalnosti!

“Učenik koji plijeni pažnju na ulicama Zagreba: ‘Zovem se Petar, imam 16 godina i rušim predrasude‘”.

Ovaj smo naslov jučer mogli pročitati u jednim dnevnim novinama, uz podnaslov „transrodna osoba”, kao što se to može vidjeti iz preklika (screenshota) koji donosimo.

U prvi trenutak mislili smo da se radi o kakvoj šali ili zakašnjeloj maškara-paradi, no brzo smo uvidjeli da smo u krivu.

Radi se o još jednoj demonstraciji genderoidne tzv. novo-normalnosti koja želi pisati novu antropologiju i dezavuirati razlike između spolova, a sve prema davnim zamislima frankfurtske škole čiji su istaknuti članovi priželjkivali pojavu modernog „Androgina” koji će uživati u zadovoljavanju svojih koprofagskih poriva.

Nova-normalnost želi perverzije i partikularne interese upakirati u prava koja će štititi sankcije, čime će se pristaše stare normalnosti naći na udaru pravosuđa („sudsko suzbijanje dobra“, rekao bi Roberto de Mattei).

Ipak, kako nam je draža stara normalnost, postavljamo pitanje hoće li netko pomoći ovome mladiću/djevojci?

Nije u redu maloljetnu djecu na ovaj način gurati u medije, podupirati njihove devijacije i time ih izvrgavati (ne)opravdanome ruglu sveopćeg općinstva.

Hoće li se oglasiti pravobraniteljica za djecu?

Zašto šute centri za socijalnu skrb?

Zašto šute ljudskopravaške udruge?

Zašto se ne pomogne ovome Božjem stvorenju koje odbija ulogu kojemu mu je Bog namijenio?

Pomognimo Petru, ako ne drugačije onda molitvom, i zaštitimo ga od pogubnoga djelovanja nove-normalnosti koja je zapravo perverzni simulakrum normalne normalnosti.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...