Petak, 19. travnja 2024.

Miro Bulj: Sud me oslobodio tužbi, progonili su me jer nisam pristajao na sulude mjere Stožera

Dok su mnogi gubili svaki oblik ljudskosti i bez ikakve provjere slušali nevjerojatne odluke koje su prkosile svakom zdravom razumu, Miro Bulj je ostao čovjek i grad Sinj poštedio ludila koje je tada vladalo. Zbog svega toga se našao i na sudu, ali danas je na svojoj Facebook stranici objavio radosnu vijest koja nam je izmamila osmijeh na lice:

“SUD ME OSLOBODIO TUŽBI, PROGONILI SU ME JER NISAM PRISTAJAO NA SULUDE MJERE STOŽERA

Općinski prekršajni sud u Sinju oslobodio me optužbi za remećenje javnog reda i mira, jer sam na dan Alke, na prepunoj sinjskoj pijaci, 2021. u dva navrata pustio glazbu koju je policija vlasnicima kafića naložila ugasiti. Tada su još na snazi bile sulude epidemiološke mjere koje su zabranjivale okupljanje iza ponoći.

Očito je činjenica da sam kao gradonačelnik bio DJ i dobar domaćin svim našim gostima koje je policija željela rastjerati, značajno bilo samo onima koji su me u više navrata prekršajno prijavljivali, zbog smiješnih razloga, a sve zato što je Sinj jedini grad koji nikad nije uveo covid potvrde.

To je jedan od razloga zbog kojih su me Plenković i Božinović uporno proganjali, ali s tim progonom putem razno raznih inspekcija nastavljaju i dalje.

Nisam pristao dijeliti svoje sugrađana i na kraju sam u toj odluci ostao usamljen među gradonačelnikom u Hrvatskoj. Jedino mi je važno da je narod bio i ostao uz mene!

#IzNarodaZaNarod”

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...