Subota, 13. srpnja 2024.

Australski liječnik objavio je šokantna otkrića o Pfizer cjepivu protiv COVID-a!

Australski liječnik objavio je šokantna otkrića vezana uz sadržaj Pfizerovih cjepiva protiv COVID-a 19. Dr. David Nixon nedavno je podijelio fotografije tamnih polja zabrinjavajućih struktura koje su se tijekom vremena pojavile u Pfizer cjepivima, a došao je do zaključka da su te strukture proizvod “inteligentnog dizajna“.

Dr. Nixon je ustvrdio kako su se tamne strukture, po obliku slične kristalima, ali s „unutarnjim strukturama koje izgledaju drugačije od… prirodnog kristala“, pojavile na periferiji sadržaja stakalca mikroskopa nakon što je materiju ostavio na promatranju preko noći.

Prema d. Nixonu čini se da formiranje kristalnih struktura ovisi o njihovoj izloženosti elektromagnetskim frekvencijama. Dok je govorio o Nixonovim otkrićima, dr. Yeadon, bivši potpredsjednik Pfizera, je savjetovao da su potrebni daljnji eksperimenti kako bi se utvrdilo je li to nastalo zbog utjecaja elektromagnetskih frekvencija, za razliku od drugih mogućnosti kao što su „temperatura ili zračna strujanja“ koje mogu utjecati na formiranje struktura.

Postoje druga izvješća da elektromagnetske frekvencije utječu na formiranje struktura unutar cjepiva protiv COVID-a. Inženjer elektrotehnike Matt Taylor posvjedočio je u emisiji Stewa Petersa da je u trenutku kada je sadržaj cjepiva protiv COVID-a stavio na mikroskopsko predmetno stakalce i stavio to stakalce na internetski ruter, promatrao samosastavljanje onoga za što vjeruje da „izgleda kao sastavljanje integriranih sklopova“.

Prema Mattu Tayloru, u trenutku kada je isključio ruter objekti su se odmah počeli raspadati. Ponovio je eksperiment tri puta i zamolio znanstvenike da reproduciraju njegovo istraživanje kako bi vidjeli mogu li se njegova otkrića ponoviti. Inženjer elektrotehnike Shimon Yanowitz komentirao je kako su Nixonov i Taylorov rad međusobno sukladni, te da je dr. Nixon uočio „točno iste fenomene koje je pronašao Matt Taylor“, napominjući kako Matt Taylor nije mogao uočiti jasne strukture kao dr. Nixon zbog nedostatka instrumentarija.

Dr. Nixon je ustvrdio nakon što je sadržaj cjepiva ostao na stakalcu deset tjedana da su se kristalne formacije preoblikovale i poprimile zabrinjavajući izgled. Strukture, koje dr. Nixon u ovom trenutku opisuje kao “čipove“ su poslije deset tjedana bile prisutne ne samo na periferiji sadržaja cjepiva već po cijelom sadržaju.

Čipovi su bili povezani pomoću vrpca koje dr. Nixon opisuje kao žice. Dr. Nixon je napomenuo da su sve kristalne strukture tijekom vremena nestale i novinarima je pokazao video u kojem se vidi kako su kristalni objekti polagano nestali. Podijelio je video snimke ovog fenomena na svojoj web stranici, napomenuvši da se čipovi “doslovno tope“.

Izvor

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...