Srijeda, 24. travnja 2024.

Dr. McCullough tvrdi da COVID cjepiva mijenjaju ljudski genom

U nedavnom intervjuu, istaknuti kardiolog i epidemiolog dr. Peter McCullough potvrdio je kako su studije pokazale da sintetički mRNK iz Pfizerovih i Moderninih eksperimentalnih cjepiva protiv COVID-a može trajno ostati u tijelu, prenijeti se na necijepljene i mijenjati ljudski genom.

Liječnik koji ima renomiranu akademsku karijeru, uključujući 677 autorskih članaka u međunarodnim znanstvenim časopisima, odlučio je progovoriti o tabu temi cjepiva. Dr. McCullough se pozvao na studiju Helene Banoun koja pokazuje da se lipidne nanočestice koje nosi mRNK cjepiva šire tijelom i „dokazano je da se mogu izlučiti putem tjelesnih tekućina (znoja, pljuvačke, majčinog mlijeka) i proći transplacentalnu barijeru”.

„Fertiga i drugi suradnici su u svojoj znanstvenoj studiji ustvrdili kao je pronađena glasnička RNK koja cirkulira krvlju najmanje dva tjedna”. Ovdje možete pročitati navedenu znanstvenu studiju.

Isto tako je u drugoj znanstvenoj studiji potvrđen „pronalazak glasničkog RNK u limfnim čvorovima mjesecima poslije cijepljenja. Što je pokazalo da ostaju u tijelu”. Konačno, još jedna studija „od Hanne Nazeeh i njezine kolega dokazuje da se glasnička RNA nalazi u mlijeku majki koje su uzele cjepivo tijekom trudnoće ili nakon nje“, rekao je dr. McCullough. Ovdje možete pročitati navedenu znanstvenu studiju.

Nadalje, dr. McCullough je objasnio da za mRNK cjepiva „nikada nije dokazano da zapravo napušta tijelo“. Raspravljajući o posljedicama cijepljenja cjepivima protiv COVID-a, dr. McCullough je objasnio kako je pružanje savjeta njegovim pacijentima bilo vrlo teško. Citirajući još dvije znanstvene studije, McCullough je iznio još jedno alarmantno otkriće, da mRNK cjepiva ostaje duže u tijelu i „izgleda da se trajno ugrađuje u ljudski genom putem onoga što nazivamo obrnutom transkripcijom“.

„Dakle, uznemirujuće je to što ne samo da mRNK cjepiva ne izlazi iz tijela, nego mijenja ljudski genom. To je prikazano u staničnoj liniji ljudskog hepatoma. Stoga je moguće zamisliti da bi dvoje cijepljenih ljudi moglo trajno prenijeti mRNK Pfizera ili Modernina cjepiva bebi“, rekao je dr. McCullough.

Dr. McCoullough se pokazao kao kompetentan i uvjerljiv kritičar drakonskih ograničenja, karantena i lockdowna zbog COVID-a 19 tijekom zadnje dvije i pol godine. Zalagao se za alternativna rješenja kao što je stvaranje prirodnog imuniteta i liječenje putem učinkovite terapije.

Izvor

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...