Petak, 19. travnja 2024.

Pred zagrebačku povorku ponosa mainstream mediji žele indoktrinirati javnost

U subotu se održava povorka ponosa u Zagrebu, koju, naravno, lijeva vlast podupire. Geslo ovogodišnje povorke ponosa je „Zajedno za trans prava“.

Srednjostrujaški mediji žive za LGBT+ paradu te stoga nije čudo što brojni aktivisti daju intervjue i indoktriniraju javnost posljednjih dana. Više LGBT+ osobe ne zanima, kao na nekim prijašnjim ‘paradama’, njihova 4 zida, nego sada žele preuzeti institucije.

Geslo prošlogodišnje povorke ponosa je arhaično u usporedbi s ovogodišnjim.

I na N1 televiziji prepoznali su trenutak za promicanje LGBT+ prava, ipak treba zadržati ‘gledanost’. U tu svrhu u emisiji Newsnight gostovala je studentica Leo Mikac, žena koja tvrdi da je ‘transrodni muškarac’. Voditeljica je ushićeno slušala što Leo ima za reći.

Leo je voditeljici otkrila kako izgledala tranzicija, psihološka i fizička, kako ju je nakon operacije prihvatila njezina obitelj, a kako društvo u Varaždinu i Zagrebu. Proces je opisala kao dugotrajan i mukotrpan.

Nadalje, Leo je odmalena znala da je muškarac, a u emisiji je govorila o tranziciji koju je započela 2019. godine. Rekla je sljedeće: „meni je upisano da sam rođen u ženskom rodu, ali to nije stvarna slika mene“. Valjda je bila upisana u ženskom spolu? Razlikuje li Leo uopće spol i rod? Ili po njoj postoji samo rod?

Uz to, on/ona je znao/la. Je li uistinu znao/la? Znanje se definira kao opravdano istinito vjerovanje, a njezino znanje ne opravdava tri uvjeta za potvrđivanje spoznaje. Tako znanje možemo nazvati osjećajem, a osjećaji često mogu biti pogrješni.

Iz tvrdnji koje je gošća u N1 emisiji iznijela može se doći do zaključka ‘potrebe’ za uvođenjem zakona u Hrvatskoj, kao u nekim američkim saveznim državama ili u Španjolskoj kojim će se olakšati promjena spola kod maloljetnika.

I uistinu, gostovanja ‘trans-osoba’ u javnom prostoru idu u smjeru promicanja promjene spola kod maloljetnika, jer razni lobisti žele otvoriti novu granu ekonomije u Hrvatskoj – sakaćenje djece. To će omogućiti brojnim amoralnim liječnicima otvaranje privatnih ordinacija i zarađivanje na psihološkim iluzijama djece, a tek psiholozima!

Ljevičari bi isto tako bili ushićeni, jer će sakaćenjem djece odbaciti zadnji temelj borbe za one koji su marginalizirani i odbačeni. Nakon što su jugoslavenski komunisti dopustili 1978. godine ubijanje onih koji su najranjiviji u društvu – djece u utrobama žena, sada će djecu, ili u bliskoj budućnosti, iskoristiti za zabijanje zadnjeg čavla na lijes lijeve misli. Vjerojatno bi Marxa i Engelsa razočaralo i da je pola istina od onoga što ljevičari namjeravaju.

Treba se sada vratiti od teorije na praksu. Pogledajmo što Leo kaže o svojoj tranziciji koja je, prema njezinom shvaćanju stvarnosti, bila nužna. Naime prije operacije osjećala se ugodno „u muškim ulogama, muškoj odjeći“ i voljela je stalno bratu krasti odjeću.

Tvrdi da se tranzicija sastoji od šestomjesečnog razgovora sa psihologom, pa šest mjeseci sa psihoterapeutom i konačno endokrinologom. Nakon tranzicije u KBC Rebru osjećala se predivno!

Citiram: „Samo sam prešao po prsima, prvi put sam se nakon puberteta osjećao ugodno u svojoj koži“. Znači li to da mastektomija (odstranjivanje grudi) nekoga čini muškarcem? Zanimljivo. Očito su rodni ideolozi došli do senzacionalnih spoznaja iz antropologije, samo ih biolozi i znanstvenici nisu još uspjeli shvatiti.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...