Četvrtak, 28. rujna 2023.

Pred zagrebačku povorku ponosa mainstream mediji žele indoktrinirati javnost

U subotu se u Zagrebu održava povorka ponosa, koju, naravno, zagrebačka vlast podupire. Geslo ovogodišnje povorke ponosa je „Zajedno za trans prava“. Mainstream mediji u našoj lijepoj domovini žive za ovu paradu pa nije čudo što ovih dana u mnogim emisijama gostuju LGBTIQ+ osobe s ciljem da indoktriniraju javnost. Više LGBT osobe ne zanima da im društvo da 4 zida, nego se čini da žele preuzeti institucije.

Geslo prošlogodišnje povorke ponosa je arhaično u usporedbi s ovogodišnjim.

I na N1 televiziji su prepoznali da je vrijeme za promicanje LGBTIQ+ prava, ipak treba zadržati gledanost. Pa je u tu svrhu u emisiji Newsnight gostovala studentica Leo Mikac, žena koja tvrdi da je transrodni muškarac. Voditeljica je ushićeno slušala što Leo ima za reći.

Leo je ushićenoj voditeljici otkrila kako izgledala tranzicija, psihološka i fizička, kako ju je nakon operacije prihvatila njezina obitelj, a kako društvo u Varaždinu i Zagrebu. Proces je opisala kao dugotrajan i mukotrpan.

Nadalje, Leo je odmalena znala da je muškarac, a u emisiji je potvrdila da je s tranzicijom krenula 2019. rekavši sljedeće: „meni je upisano da sam rođen u ženskom rodu, ali to nije stvarna slika mene“. Aha, pa valjda je bila upisana u ženskom spolu? Razlikuje li Leo uopće spol i rod? Ili po njoj postoji samo rod? Uz to, ona je znala. Čini se da nije znala jer se znanje definira, od Platona – začetnika razuma na Zapadu, kao „opravdano istinito vjerovanje“, a njezino znanje ne opravdava tri uvjeta da bismo njezinu spoznaju nazvali znanjem. Možemo je nazvati osjećajem, a osjećaji su često pogrešni.

Iz tvrdnji koje je gošća u N1 emisiji iznijela može se doći do zaključka da se u Hrvatskoj treba uvesti zakon, kao u nekim američkim saveznim državama ili u Španjolskoj, da se olakšala promjena spola kod maloljetnika. I uistinu, gostovanja transvestita u emisijama idu u smjeru promicanje promjene spola kod maloljetnika, jer razni lobisti žele otvoriti novu granu ekonomije u Hrvatskoj. Sakaćenje djece. Onda će brojni amoralni liječnici moći otvoriti privatne ordinacije da zarađuju na psihološkim iluzijama djece, a tek psiholozi!

Ljevičari bi isto tako bili ushićeni, jer će sakaćenjem djece odbaciti zadnji temelj borbe za one koji su marginalizirani i odbačeni. Nakon što su u Jugoslaviji 1978. dopustili da se ubijaju oni koji su najranjiviji u društvu – djeca u utrobama žena, sada će djecu, ili u bliskoj budućnosti, iskoristiti da stave zadnji čavao na lijes lijeve misli. Vjerojatno bi Marxa i Engelsa razočaralo i da je pola istina od onoga što ljevičari namjeravaju.

Treba se sada vratiti od teorije na praksu. Pogledajmo što Leo kaže o svojoj tranziciji koja je, prema njezinom shvaćanju stvarnosti, bila nužna. Naime prije operacije osjećala se ugodno „u muškim ulogama, muškoj odjeći“ i voljela je stalno bratu krasti odjeću. Tvrdi da se tranzicija sastoji od šestomjesečnog razgovora sa psihologom, pa šest mjeseci sa psihoterapeutom i konačno endokrinologom. Nakon tranzicije u KBC Rebru osjećala se predivno! Da citiram: „Samo sam prešao po prsima, prvi put sam se nakon puberteta osjećao ugodno u svojoj koži“. Znači li to da mastektomija (odstranjivanje grudi) nekoga čini muškarcem? Zanimljivo. Izgleda da se biologija promijenila od vremena kada sam išao u školu.

Ovaj intervjuu samo je jedan u nizu mnogih kojima ćemo u nadolazećim godinama svjedočiti u cilju provedbe transrodne ideologije. Konačni cilj ove ideologije je uništenje bioloških razlika između muškaraca i žena. Živi bili pa vidjeli.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...