Četvrtak, 25. travnja 2024.

U N. Zagrebu ove subote održava se šarena biciklijada

U ovom mjesecu svjedočit ćemo nepotrebnoj paradi LGBTIQ+ populacije po centru Zagreba, ali nažalost i drugih hrvatskih gradova. Riječ je o događaju od iznimne važnosti za političke prvake stranke Možemo. Lijevi političari žele stati uz događaje koji “afirmiraju slobodu” i “jednakost”, ali ne i uz događaje koji primjerice afirmiraju život, tradiciju i istinu.

Ipak, sodomitima, vjernim glasačima ljevice, takozvanog “progresa”, nije dovoljna samo jedna “Parada ponosa”. Evo, baš prije nekoliko dana sodomiti su obznanili da će se ove subote, 3. 6., održati Pride ride u Novom Zagrebu.

Šarena biciklijada započinje u poslijepodnevnim satima u parku Mladenovac u Sigetu, a cilj je da se građanima pokaže da ne mogu izbjeći “Paradu ponosa” u lipnju. Ako slučajno izbjegnu i paradu i biciklijadu, onda teško mogu izbjeći dugine zastave koje su ovih dana sodomiti postavili po svojim balkonima i prozorima u Zagrebu kao “osloboditelji” jugoslavenske trobojke po završetku Drugog svjetskog rata. Očigledno sodomiti smatraju da je potrebno da svi znaju da smo u mjesecu “ponosa”. Ali na što su točno sodomiti ponosni? Teško da bi i oni mogli dati odgovor.

Nadalje, sodomiti u opisu šarene biciklijade na Facebook stranici “Ponosni” Zagreb tvrde da je potrebna „vidljivost LGBTIQ osoba u javnom prostoru i zauzimanje ulica Zagreba”. Ljevičarsko zauzimanje ulica nikad nije prošlo miroljubivo, a to uostalom potvrđuje i povijest lijeve revolucije. Uz zauzimanje ulica, zanimljiv je razlog odabira Novog Zagreba za mjesto biciklijade. Tvrde da je razlog „vodena crta razdvajanja (Sava)”, koja „znači i potpuni nedostatak događanja usmjerenih” na njihovu zajednicu.

Možda bi se začudili, ali iznad te vodene crte postoje mostovi koji spajaju grad. Potrebno je samo da sodomiti pređu most, kao što nekim čudom i drugi stanovnici za svoje potrebe prelaze most. Ovaj Pride ride pokazatelj je da su se ljevičarske metode promijenile, ali da je cilj ostao isti. Cilj LGBTIQ+ događaja, ali i drugih lijevih manifestacija, prvenstveno se može sažeti na nametanje “vrijednosti” koje su u potpunoj suprotnosti s judeo-kršćanskom civilizacijom.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...