Ponedjeljak, 06. svibnja 2024.

Poznati hercegovački franjevac stao u obranu Lovrena i Modrića

Cijenjeni urednik emisije „Agape“, fra Mario Knezović, odlučio je objavom na Facebooku dati svoju osvrt na nedavno podignutu optužnicu protiv Luke Modrića i Dejana Lovrena. Objavu prenosimo u cijelosti:

„Ako je glavni problem Hrvatske nekakav iskaz na sudu Modrića i Lovrena onda smo časna i pravedna zemlja? Znam da treba izgovarati istinu svuda, a ne samo na sudu.

NEKI KORUMPIRANIM LOPOVI IZ PRAVOSUĐA NISU VRIJEDNI MODRIĆEVE ISTINE. Modrić i Lovren su glavni hrvatski pravosudni problem. Zašto? Zato što se ne vidi drugi način kako pljunuti na ponos i uspjeh.

Gradonačelnica Siska Ikić Baniček govori da je Bleiburg vampirski pir, vlast u Varaždinu ne dopušta staviti ploču na kojoj piše da su komunisti ubili časnu sestru, predsjednik hodočasti na partizansko stratište Sutjesku, zagrebačka vlast pali krijesove pod petokrakom itd. To je sve dokaz da Hrvatskoj prijeti propast.

Na putu eutanazije domoljublja stoje Modrić, Lovren i ostali koji su kao djeca protjerani sa svoga ognjišta. Ako je glavni problem Hrvatske nekakav iskaz na sudu onda smo časna i pravedna zemlja? Znam da treba izgovarati istinu svuda, a ne samo na sudu. Ali ovdje postoji veliko ALI…

Taj ALI glasi: Dok neki lopovi i korumpirani prevaranti u sudnicama sude takvi nisu vrijedni da im se govori istina. Lažnim ljudima se istina ne baca pred oči! Zato, baš zato, podrška Modriću i Lovrenu!

Napomena: Ovo je dublja priča i tko je misli površno shvatiti tipa svi smo pred zakonom jednaki takvi ne vide daleko!“.

Zanimljivo je napomenuti da je optužnica podignuta 29. lipnja na blagdan sv. Petra i Pavla, koji su zbog svoje vjere u Isusa Krista bili optuženi i osuđeni. Iako ova optužnica ne sadrži mržnju prema vjeri, ona pokazuje da domoljublje među športašima nije poželjno. Više nije poželjan niti uspjeh. Drugačije se ne može objasniti da nije priređen doček našim nogometašima poslije osvojenog srebra!

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...