Srijeda, 01. svibnja 2024.

Knjiga Matta Walsha je vodič za borbu protiv rodne ideologije

Mnogi su u našoj domovini krajem rujna iščekivali izlazak knjige koja je iz temelja promijenila percepciju američke javnosti o rodnoj ideologiji. Pogodili ste. Riječ je o knjizi „Što je žena?“ Matta Walsha. Malo je reći da su se domaći ljevičari uznemirili, zapravo nema niti spomena u srednjostrujaškim medijima o knjizi Matta Walsha – svojevrsnom “katekizmu“ protiv rodne ideologije. Vlada tišina.

Bez obzira na stav medija iz Hrvatske, američki konzervativni politički komentator Matt Walsh uspješno je u deset poglavlja knjige analizirao nastanak rodne ideologije, njezin historijski razvoj i tijek transrodnog kulturološkog rata koji je dobio novu dimenziju. Uspio je u razgovoru s ideološkim neistomišljenicima pokazati otvorenost prema drugačijim ideološkim stavovima, ali isto tako korištenjem logike pokazati pogrješke u njihovim tezama.

Niz intervjuiranih liječnika, psihologa, trans-osoba i drugih lijevo orijentiranih ideologa nije mogao odgovoriti na jednostavno pitanje „Što je žena?“. Na izravno pitanje o ženi u većini slučajeva davali su sljedeće odgovore:

  • Nisam žena pa ne mogu na to odgovoriti (Treba li netko diplomirati matematiku da odgovori na pitanje koliko je 2+2?);
  • Žena je osoba koja se identificira kao žena (….).

Nemogućnost definiranja pojma žena posljedica je prihvaćanja inženjerijski modificiranog jezika, a cilj tvoraca modificiranog jezika je “nadilaženje“ ljudske spolnosti i izlaganje djece u predpubertetskim godinama idejama i slikama kojima nikada ne bi trebali biti izloženi. Sugerira im se ideja da idu protiv svega u sebi, protiv ljudske prirode, pri čemu postaju ono što nisu. Djeca postaju zbunjene i ranjene žrtve grabežljivih radikala koji na njima zarađuju (predlažu im korištenje blokatora puberteta i operaciju tzv. “promjene spola“).

Nadalje, knjiga pokazuje da objektivna stvarnost postoji i nju se ne može zamijeniti pukom snagom volje, jer žudnja za željom kao što je promjena spola može uzrokovati samo patnje. Ali to nije sve; mogućnost prividnog ostvarenja želje za promjenom spola ne predstavlja samo moralni bankrot Zapada nego i intelektualni bankrot.

Razmotrimo razloge za intelektualni bankrot Zapada na temelju saznanja iz knjige:

  • Mnogi intervjuirani ljevičari ne mogu definirati niti prepoznati biološke razlike između muškarca i žene, što je čudno, jer ako definicija muškarca i žene ne postoji čemu onda pokušaji za promjenom spola?
  • Opasno je što liječnici i psiholozi, koji bi to morali bolje znati, informiraju maloljetnike da je sigurno uzimati blokatore puberteta. Kako maloljetnicima može biti dopušteno uzimati lijekove koji ih kastriraju?
  • Mnoge zapadne zemlje dopuštaju transrodnim “ženama“ s muškim genitalijama korištenje ženskih toaleta. Mnoge športske organizacije dopuštanje natjecanje transrodnim “ženama” u ženskim kategorijama. Kako se moglo dopustiti biološkim muškarcima natjecanje u ženskim športskim kategorijama?

Stoga je krajnji trenutak da Zapad zastane i vrati se razumu i naravnom zakonu. Nada postoji čak i u ovakvim trenutcima – ne smijemo zaboraviti čovjekovo grješno stanje od pada u Edenskom vrtu. Postoji tračak nade da će zapadno društvo, umjesto smjera u kojem se nalazi, odabrati smjer prema kojem čovjek postaje ono za što je stvoren. I ova knjiga je dobra pomoć na tom putu, stoga se okuražite i pročitajte knjigu koja je mnogima pomogla.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...