Petak, 03. svibnja 2024.

Gordan Lauc: Znanost potvrdila da su COVID cjepiva kao ruski rulet

Gordan Lauc je jučer na svom Facebook profilu objavio zanimljiv status kojim potvrđuje ono na što su ‘antivakseri’ od samog početka upozoravali. Objavu prenosimo u cijelosti:

„Ovaj upravo objavljeni znanstveni rad u časopisu „Nature“ nanio je do sada najjači, vjerojatno smrtonosni ‘udarac’ mRNA tehnologiji.

Gotovo sve riječi u naslovu su nerazumljive običnim čovjeku, no svatko tko ima bilo kakvu formalnu naobrazbu iz biologije (ili se barem sjeća biologije koju je učio u srednjoj školi) trebao bi znati što znači pojam „frameshift“ u translaciji proteina.

Za one koji su zaboravili, to znači da kada prevodite ‘uputu’ iz mRNA, a mRNA je modificirana na način koji se koristi u današnjoj mRNA tehnologiji, umjesto željenog proizvoda dobivate nešto potpuno drugačije i u velikoj mjeri nepredvidivo. Nešto poput lutrije, ili bolje ruskog ruleta, na koji su natjerali velik dio planete…

Postoje jako dobri razlozi zašto je potrebno i više od 10 godina da rezultati istraživanja postanu medicinski proizvodi koji se primjenjuju na ljudima. Ako taj proces ubrzate, nemate dovoljno vremena da provjerite sve nepredvidive posljedice i rizike koje one nose. Ovaj veliki eksperiment s mRNA tehnologijom je još jedna potvrda da se tako nešto ne smije raditi. Zanimljivo je da je za tu tehnologiju između ostaloga preuranjeno dodijeljena i Nobelova nagrada, no i Nobelovu nagradu dodjeljuju samo ljudi koji također griješe. Primjerice Nobelova nagrada dodijeljena je i za lobotomiju…“.

Izvor

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...