Utorak, 23. travnja 2024.

GLOBALISTI SVE VIŠE PRIZNAJU LAŽI KORONA-AGENDE Slijede li nam nova majmunska posla?

Sve do napada Ruske Federacije na Ukrajinu korona-agenda provodila se punim intenzitetom. Ljude se de facto prisiljavalo na cijepljenje i ograničavalo im se temeljna ljudska prava. Nije se moglo popiti kavu ili otići na plac da se ne vidi poruka „cijepi se, misli na druge“.

Moralno lešinarenje s narativom o ugrožavanju drugih predstavljalo je nezaobilazni dio medijske harange.

Pojedinci iz medicinske struke išli su toliko daleko da su predlagali uskraćivanje medicinskih usluga necijepljenima, što su postupci koji su trebali dovesti do oduzimanja liječničkih licenci.

Sve se ovo, dojma smo, vrlo brzo zaboravilo.

Nakon napada na Ukrajinu preko noći i u Hrvatskoj nestaje poruka „cijepi se“, a vrlo se brzo ukidaju sve mjere. Istina, omicron inačica oslabila je virus, no brzina transformacije dominantnih narativa jasno je pokazala kako se radilo o agendi koja se velikim dijelom temeljila na upravljanju strahom.

Danas u jednome mediju – koji je zdušno podupirao korona-agendu – čitamo sljedeći naslov vijesti: „Hrvatska grca u neiskorištenom cjepivu, stiže još 7 milijuna doza: ‘Dobro smo i prošli, znate koliko sam su nam htjeli uvaliti?’“. Nadalje čitamo kako je do sada uništeno 354.999 doza cjepiva.

Jasno je ovo priznanje (htjeli su im „uvaliti“) da su se iza nasilnog i agresivnog guranja cjepiva skrivali interesi farmako-mafije.

Bill Gates je nedavno priznao i to da je stopa smrtnosti od virusa bila samo 0,2 posto iako se pred koji mjesec govorilo od drugačijim brojkama. Istina se polako probija, sa zakašnjenjem, nakon što su mnogi ljudi platili visoke cijene otpora lažima i manipulacijama.

Kratak pute od apoteoze do anateme

Ovih dana u fokus su došle tzv. majmunske boginje. Epidemiolog Bernard Kaić o ovome je virusu nedavno rekao da je  „koncentriran među muškarcima koji imaju spolne odnose s muškarcima“. Iako je i Svjetska zdravstvena organizacija potvrdila isto, na Kaića – dojučerašnjeg heroja borbe protive korona-virusa – digla se kuka i motika lijevo-liberalnih higijeničara. Slično Kaiću tvrdi i Alemka Markotić.

Vidimo da je kratak put od apoteoze do anateme. Dojučerašnji heroji korona-agende čim su – ovaj put istinitim tvrdnjama – taknuli o osinje gnijezdo LGBT agende brzo su dobili packe i morali se opravdavati.

Za sada nas uvjeravaju da majmunske boginje manje opasne od korona-virusa. No ako globalistima ponestane poluga za sijanje straha i majmunske boginje brzo se mogu pretvoriti u majmunska posla.

I ovako od nas rade majmune već više od dvije godine, zar ne?

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...