Petak, 19. travnja 2024.

PUTEVIMA JACE ANALITIČARKE? Kolinda Grabar Kitarović ponovno se svrstala na stranu ubijanja nerođene djece

„Uvijek za život! Uvijek kad je to moguće. Ali i za život koji ima pravo na izbor. Bez pritisaka okoline. Bez stigmatizacije. Bez patrijarhalizma“, ovako je – protivno elementarnoj logici – u lipnju 2020. zborila bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, uz prigodni vizual s pokazanim srednjim prstom.

Pred koji dan srednjoprstašica i trilateralka dala je intervju za N1, a pritom je nosila majicu s citatom pokojne sutkinje američkog Vrhovnog suda Ruth Bader Ginsburg “Nikad ne podcjenjujte moć djevojke s knjigom”.

Ova je sutkinja čvrsto stajala na strani legalnog ubijanja nerođene djece i dok je bila u Vrhovnom sudu nije bilo moguće ukidanje presude Roe vs Wade.

U predizbornim kampanjama Kolinda Grabar Kitarović glumila je demokršćanku, ali je nakon gubitka izbora prvom prilikom – poput one guje u Šumi Striborovoj – pokazala zmijski jezik. I srednji prst.

Izjave i postupci Kolinde Grabar Kitarović sve više podsjećaju na „transformaciju“ Jadranke Kosor koja je 2009. došla na čelo „demokršćanskog“ HDZ-a, a čim je sišla s vlasti pokazala je pravo lice i prometnula se u dežurnu lijevu analitičarku. Jacu analitičarku.

Kad bi ovisili o takvim “demokršćanima” – nastavak lijeve revolucije u Hrvatskoj bio bi zajamčen.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...