Utorak, 27. veljače 2024.

TOMAŠEVIĆ I IMPOTENTNO Što sve NE MOŽE Tomislav Tomašević?

Što sve Možemo i Tomašević ne mogu? Ne mogu donijeti zakonitu odluku o ukidanju stečenih prava roditelja odgojitelja, ne mogu redovito odvoziti otpad i počistiti smeće po ulicama grada Zagreba, ne mogu održavati vozni park Čistoće i drugih tvrtki u sastavu Holdinga (za razliku od voznog parka gradskih dužnosnika), ne mogu uvesti novi sustav gospodarenja komunalnim i drugim otpadom u Zagrebu, ne mogu kositi i uređivati travnate površine u vlasništvu Grada Zagreba i spriječiti tako širenje korova i drugih invazivnih biljnih vrsta koje utječu na javno zdravlje građana Grada Zagreba (ovdje bi i Državni inspektorat imao što raditi!).

Što sve Možemo i Tomašević ne znaju? Ne znaju da ne smiju bez ikakvog obrazloženja zaustavljati sve javne nabave u Gradu Zagrebu te tako zaustaviti mnoge investicije planirane na dobrobit građana grada Zagreba, ne znaju da ne smiju postavljati klupe obojene fake duginim bojama u zaštićena područja Grada Zagreba (Zrinjevac), ne znaju da ne smiju zabraniti postavljanje zastava Hoda za život retroaktivno i suprotno vlastitim odobrenjima, ne znaju da ne smiju uvoditi LGBT i druge slične ideologije u škole i vrtiće, ne znaju da ne smiju ukidati pravo priziva savjesti liječnicima u gradskim bolnicama, ne znaju da pravo na pobačaj (abortus) nije ljudsko pravo, ne znaju da nerođeno dijete ima pravo na život i pravo ne biti ubijeno. Možda znaju ali se prave da ne znaju da je komunistički diktator Tito bio masovni ubojica i satrap, a svejedno podržavaju vraćanje trga s njegovim imenom u Zagreb.

Tomaševićev stric Ivo je u razgovoru za jedne ranojutarnje dnevne novine rekao: “Moj brat Smiljan često kaže da Tomislav i ja imamo sličnu narav u smislu da smo uvjereni kako možemo nešto promijeniti u ovom svijetu da bude bolji i da u njemu bude više pravde i dobra, posebno za one slabije…. Uvjeren sam da Tomislav ima potrebne ljudske kvalitete i intelektualne sposobnosti za razne poslove, pa tako i za odgovorne službe do kojih se dolazi kroz angažman u politici, odnosno na izborima. Molim za njega da uvijek bude na strani dobra i pravde”,

Nakon dosadašnjeg nesposobnog Tomaševićevog upravljanja Gradom Zagrebom i njegovog nastavka ideološki ekstremno lijevog aktivističkog djelovanja, jasno je koje su skupine za njega „posebno slabije“ i ugrožene. Za Tomaševića su to prije svega „jadni i ugroženi“ soroševci, jugonostalgičari, orjunaši i sodomiti.

O odabiru pravde i dobra iz izjave strica Ive, neka procjenjuje netko drugi. Stric Ivo po svemu sudeći treba značajno pojačati molitvu za svog nećaka!

Što to  još gradonačelnik Tomašević ne može, moguće je pročitati i čuti svaki dan na raznim portalima i televizijama. Možda bi bilo bolje da svoju ekstremno lijevu stranku preimenuje u „Ne možemo“.

Dodatno savjetujemo, ako naš gradonačelnik sa svojim stranačkim suborcima želi na simpatizere ostaviti dojam skupine intelektualaca, stranku može preimenovati i po latinski u „Impotentno“.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...