Srijeda, 24. travnja 2024.

Vigilare o najnovijem napadu sodomita: Nikada ne ćemo odustati!

Jedna od, općenito, najvažnijih stvari je da percipiramo i živimo stvarnost kakva ona jest i da se držimo svojih uvjerenja i načela. Nikada se nisam sklanjao pred nasilnicima (bullyjima) niti ću to učiniti sada, bili oni cmizdrave lobističke skupine, sudski aktivisti koji ne poštuju slovo zakona ili woke novinari.

Moja uvjerenja, načela i vjera jesu katolički i, koliko god mogu, držim se tradicije i pravovjernih učenja i doktrina Katoličke Crkve. Mislio sam da tu vjeru i njezina učenja mogu slobodno izražavati i u javnosti, barem tako piše u hrvatskom Ustavu i mnogim drugim zakonima. Vjernici su građani i imaju svoje mjesto i slobodu u javnosti.

Mislio sam da je Hrvatska slobodna država u kojoj svatko ima pravo izraziti svoje mišljenje i uvjerenja bez straha i bez sudskog aktivizma koji ne poštuje osnovne zakone ni Ustav u vezi slobode govora, a naročito slobodu govora vjernika građana. Mislio sam da možemo provoditi i javne peticije, ali aktivistički sudci misle drukčije.

Ovo je sporna stranica koju žele da uklonimo iz javnog prostora: https://fake-duga.vigilare.org/

A sada im smeta i stranica peticije za zaštitu djece od homo-posvajanja: https://zastitimodjecu.hr/

Ako ste za slobodu govora i obiteljske vrijednosti, a još niste potpisali ove važne peticije, pozivam vas da ih potpišete. One su lakmus-papir, test za vjersku slobodu i slobodu govora u Hrvatskoj. Ako se one zabrane, onda strmoglavo padamo u tiraniju.

Stvarnost, iskustvo čovječanstva kroz tisuće godina, biologija i riječi Svemogućeg Boga koji je sve stvorio govori da postoji samo muško i žensko. Također, obitelj čine mama, tata i djeca, a najbolje mjesto za djecu je ono s mamom i tatom.

Po mom uvjerenju vjernika građanina sve ostalo je fake, lažno, tj. imitacija onoga što netko želi projicirati, ali koje nikada ne može biti stvarnost. Kao vjernika nitko me i nikada ne može uvjeriti u suprotno, inače bih živio u zemlji fantazija.

A neki koji žive u tim fantazijama (što je njihov slobodan izbor) sada nas ostale žele uvjeriti da je njihova fantazija nova stvarnost te su im u tome posebna meta – djeca. Svi tirani pokušavaju ušutkati odrasle ljude koji im se suprotstavljaju, radeći i velik pritisak na nestalne političare i, što je najgore, idu na preodgoj (čitaj: pranje mozga) djece.

I sada: vjerujem u Boga, Isusa Krista, Blaženu Djevicu Mariju, u učenje i doktrinu Katoličke Crkve, vjerujem i znam da postoji samo jedan oblik obitelji, vjerujem da kao vjernik građanin mogu slobodno govoriti i izražavati svoja uvjerenja, što uključuje i kritiziranje grupacija i skupina koje žele uništiti poredak i norme koje su čovječanstvu služile stoljećima.

Umjesto argumenata, tj. kada ih nemaju i kada i dalje žele nasilno stvoriti svoju zemlju fantazija, onda kažu da je to „govor mržnje“!?! Dakle, ako netko drži do svojih (vjerskih) uvjerenja i načela, zastupajući društvo i svijet kakvi su od pamtivijeka, onda je to mržnja“?

Ove sudske tužbe i sudski aktivizam nisu usmjereni samo protiv Vigilare ili moje malenkosti. One su javni performans s ciljem da se ušutka i podčini ogromna većina zdravorazumskih Hrvata kako bi se nesmetano dekonstruiralo sve ono što je lijepo, stabilno, moralno i oduvijek.

I mi bismo to samo trebali mirno i pasivno promatrati?

Vigilare to ne će mirno i pasivno promatrati niti će od ovoga odustati. Imali smo vašu podršku i s tom podrškom i dalje možemo voditi ovu borbu. I za buduće bitke trebamo vašu materijalnu potporu – donacije – te još važnije, ako ste kršćanin, i vaše molitve u ovoj suvremenoj borbi protiv Vrhovništva i Vlasti ovoga svijeta.

Svoju donaciju možete iskazati ovdje: https://vigilare.info/doniraj/

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...