Četvrtak, 25. travnja 2024.

Ivana Kekin: „Ovo sam ja sa sedam tjedana“

Saborska zastupnica Ivana Kekin, iako je završila studij medicine, očigledno je zaboravila da ljudski život započinje začećem. Stoga, njoj i svima koji zagovaraju „slobodu izbora”, to jest ubijanje nerođenih beba, donosimo nekoliko slika bebe, kakva je bila i Ivana Kekin, stare od sedam do deset tjedana.

Podsjećamo da se zbog komunističkog zakona iz 1978. nerođena djeca svakodnevno ubijaju i ove slike pokazuju da je potrebno mijenjati zakon da nevina nerođena djeca ne bi bila ubijana.

Mnogi ekstremni ljevičari diljem svijeta, a vjerojatno bi i naši ljevičari da mogu, zalažu se za pobačaj sve do trenutka rođenja. Doktorica Ivana Kekin očigledno zaboravlja da nakon ključnog embrionalnog razdoblja, koje traje od začeća do 8. tjedna, dijete ulazi u novu fazu razvoja.

Svi vitalni sustavi organa nerođenog djeteta oblikovani su do devetog tjedna, a današnja medicina omogućuje majkama da čuju otkucaje srca. U ovoj fazi liječnik može reći roditeljima očekuju li jedno dijete ili blizance.

Ivana Kekin sa sedam tjedana

Ivana Kekin s osam tjedana

Ivana Kekin s devet tjedana

Ivana Kekin s deset tjedana

Vigilare je dobio pravo korištenja ovih fotografija koje su intelektualno vlasništvo organizacije Center for Bio-Ethical Reform iz Sjedinjenih Američkih Država.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...