Subota, 27. travnja 2024.

Katolici u mjesecu Presvetog Srca Isusova postavili jumbo plakate na Floridi

Katolički bračni par postavio je na Floridi, na nekoliko lokacija, jumbo plakate da bi podsjetili sugrađane da je lipanj posvećen Presvetom Srcu Isusovu. Inicijativu je pokrenuo katolički bračni par koji je prikupio donacije od sugrađana katolika, a zatim su unajmili tri jumbo plakata na Floridi s natpisom „Lipanj je posvećen Presvetom Srcu Isusovu, Krist je Kralj“.

„Čini se da je većina vjernika zaboravila kome je mjesec lipanj uistinu posvećen, a ovo je zamišljeno kao podsjetnik za one koji su zaboravili”, napisala je pokretačica inicijative Ruby Galatolo na svom Facebook profilu. Dva jumbo plakata nalaze se pokraj autocesta, a jedan je u postavljen u gradu Orlandu.

Galatolo potiče druge da slijede inicijativu i prikupljaju sredstva za jumbo plakate u drugim saveznim državama s ciljem širenja istina da je lipanj mjesec Presvetog Srca Isusova. Na Facebooku je napisala da je potrebno proširiti poruku „Presvetog Srca našeg Gospodina što dalje“. Nažalost, za razliku od Ruby Galatolo, mainstream kultura prepoznaje lipanj kao “mjesec ponosa“ iako je stoljećima lipanj tradicionalno posvećen Presvetom Srcu Isusovu.

Podsjećamo naše čitatelje da je sutra blagdan Presvetog Srca Isusova!

Redovita molitva Presvetom Srcu Isusovu najbolja je metoda da katolici nadjačaju LGBTIQ+ agendu koja u posljednjim godinama sve nasilnije promiče transrodnost i drag queen protukršćanske “časne sestre“. Zanimljiv fenomen je da se i nekršćani odupiru LGBTIQ+ agendi. Stoga ne treba čuditi da je početkom lipnja Ben Shapiro, suosnivač The Daily Wirea i poznati YouTuber, rekao da je od vitalne važnosti da se nacija odupre onima koji izruguju religiju i moral.

Izvor

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...